Η επιβεβαίωση της Σεβίλλης για τον Μπερίτσο

Η επιβεβαίωση της Σεβίλλης για τον Μπερίτσο

Όπως ήταν αναμενόμενο η Σεβίλλη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο προπονητής της, Εδουάρδο Μπερίτσο. Η ισπανική ομάδα επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες που υπήρχαν αφού ο 48χρονος κόουτς πάσχει από αδενοκαρκίνωμα στον προστάτη.

Το αδενοκαρκίνωμα του προστάτη, ο πιο συχνός τύπος προστατικού καρκίνου, αναπτύσσεται από κύτταρα του προστάτη αδένα.

Όπως ενημέρωσε η Σεβίλλη, ο Αργεντινός προπονητής θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα της θεραπείας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή της θεραπείας του καρκίνου του προστάτη εξαρτάται από την σταδιοποίηση του όγκου, την ηλικία και το προσδώκιμο επιβίωσης του ασθενούς. Παράλληλα, η ισπανική ομάδα εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στο Μπερίτσο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: “Το ιατρικό επιτελείο της Σεβίλλης ενημερώνει πως ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Εδουάρδο Μπερίτσο, έχει διαγνωστεί με αδενοκαρκίνωμα στον προστάτη. Μετά τις εξετάσεις που θα ακολουθήσουν θα αποφασιστούν και τα επόμενα βήματα της θεραπείας. Η Σεβίλλη θέλει να τονίσει την αμέριστη συμπαράσταση της στον προπονητή και να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση”.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/310683-E-epibebaiose-tes-Sebilles-gia-ton-Mperitso ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...