Η κόντρα Τράμπ με παίκτες του NBA καλά κρατεί…

Η κόντρα Τράμπ με παίκτες του NBA καλά κρατεί…

Ο Αμερικανός Πρόεδρος – Ντόναλντ Τραμπ- φαίνεται πως δεν έχει καμία δυσκολία να ανοίγει μέτωπα κατά πολλών…. Αφού από την μία επιτίθεται τη στη Βόρεια Κορέα και την άλλη στους παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Σε ομιλία του στην Αλαμπάμα, θυμήθηκε ξαφνικά ότι κάποιοι παίκτες τους προηγούμενους μήνες επέλεγαν να γονατίσουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, σε μία μορφή διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας.

Η φραστική επίθεση του Αμερικανού προέδρου στους παίκτες προκάλεσε την αντίδραση αθλητών, με αποτέλεσμα να περάσει η αντιπαράθεση και στον χώρο του ΝΒΑ.

Διάσημοι μπασκετμπολίστες και σούπερ σταρ του NBA στρέφονται  κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Αφορμή για αυτό… η μη παρουσία των Πρωταθλητών NBA Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στον Λευκό Οίκο, κάτι που αποτελεί έθιμο πολλά χρόνια. Αλλά φέτος δεν θα γίνει…

Ο λόγος; Σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο, ανακάλεσε την πρόσκλησή του , ύστερα από την δήλωση του Στέφ Κάρι ότι  «η αποστασιοποίησή είναι μήνυμα για μια αλλαγή στον κόσμο».

Οι Ουόριορς ανήκουν πλέον και αυτοί σε όσους αποστρέφονται τον Πρόεδρο.

Μάλιστα, ο διάσημος σε όλους ΛεΜπρόν Τζέιμς , επιτίθεται εκ νέου στον Τράμπ, λέγοντας : η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ήταν μεγάλη τιμή ως τη στιγμή που εμφανίστηκες εσύ»!

Η στάση αυτή του Τραμπ, δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον πρώην παίκτη  του Παναθηναϊκού και νυν των Σανς – Μάικς Τζέιμς- ο οποίος σε ανάρτησή του στο στο Twitter γράφει  «ο Τραμπ επιτέθηκε στον Κάρι λέγοντάς του “δεν θέλω να έλθεις έτσι κι αλλιώς”. Απάντησε σαν κάποιον που πληγώθηκε από την πρώην του».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302649-E-kontra-Tramp-me-paiktes-toy-NBA-kala-kratei ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...