Η νύχτα της μεγάλης σφαγής-Καρατόμησαν Σαλαμούρα-Ζητούμενο η νομιμότητα της απόφασης.

Ζητούμενο η νομιμότητα της απόφασης

Κομμάτια η δημοτική πλειοψηφία με δημοτικούς συμβούλους να ζητούν επι πίνακι το κεφάλι του κ. Σαλαμούρα , άλλους Δημοτικούς συμβούλους να έχουν αποχωρήσει από το Δημοτικό συμβούλιο και την αντιπολίτευση της οποίας έγινε δεκτή η πρόταση Μπουλέ –Παπαθανάση με ευρεία πλειοψηφία 11-6 για την αποπομπή του κ. Σαλαμούρα από την θέση του προέδρου.  Έτσι ενώ το Δημοτικό συμβούλιο βάση της ημερήσιας διάταξης θα έπρεπε να λάβει θέση για την τύχη των δύο εργαζομένων κλήθηκε τελικά να αποφανθεί για την τύχη του κ. Σαλαμούρα. Φυσικά ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Περιφέρεια η οποία και θα αποφασίσει για την τύχη του προέδρου του συνδέσμου.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση του κ. Καρακώστα προκειμένου να μετατεθεί η πρότασης μομφής στο πρόσωπο του κ. Σαλαμούρα για το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο ώστε να υπάρξει διεξοδική συζήτηση για την πορεία του ΧΥΤΑ από την Δημαρχιακή περίοδο Παπαθανάση μέχρι και σήμερα δεν τελεσφόρησε . Ενώ η πρόταση του κ. Σπυρόπουλου για την επαναπρόσληψη των δύο υπαλλήλων μειοψήφησε και πέρασε στα αζήτητα .

Ζητούμενο μέσα σε όλα αυτά είναι και η νομιμότητα της απόφασης για το πρώτο θέμα αφου το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι περιελάμβανε το θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Ο κ. Σαλαμούρας βρίσκεται στην θέση του προέδρου του συνδέσμου τα τελευταία 8 χρόνια από την θητεία του κ. Μπουλέ μέχρι και σήμερα παρουσιάζοντας από την πλευρά του ένα αξιόλογο έργο με κορυφαίο την ένταξη και μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ ύψος 15.000.000.

Δείτε βίντεο από την ψηφοφορία και σε λίγο τις τοποθετήσεις:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...