Η σταρ αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς αποκάλυψε τον άνδρα που την απείλησε για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η σταρ αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς αποκάλυψε τον άνδρα που την απείλησε για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ

H πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς θα δώσει στη δημοσιότητα σκίτσο άνδρα ο οποίος καταγγέλλει ότι απείλησε την ίδια και τη μικρή κόρη της ώστε να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ο δικηγόρος της.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κόεν, με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον τότε μεγιστάνα και νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η ηθοποιός αναμένεται να δώσει συνέντευξη στο τοκ σόου «The View», η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

«Αυτό το πρωί στην εκπομπή TheView η Στόρμι Ντάνιελς θα δώσει στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του κακοποιού που απείλησε την πελάτισσά μου και το μικρό της κορίτσι στο Λας Βέγκας. Αυτή είναι μια αναζήτηση για την αλήθεια», τόνισε με tweet του ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι.

Τον περασμένο μήνα η Ντάνιελς είπε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS ότι δέχτηκε τις απειλές άνδρα σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας το 2011, ενώ μαζί της βρισκόταν η ανήλικη κόρη της.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/328865-E-star-aisthesiakon-tainion-Stormi-Ntaniels-apokalypse-ton-andra-poy-ten-apeilese-gia-te-schese-tes-me-ton-Ntonalnt-Tramp ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...