Η φωτογραφία της 33χρονης που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά

Στο παρελθόν της Αικατερίνης Αναγνωστάκη αναζητεί η αστυνομία την άκρη του νήματος σχετικά με τη δολοφονία της 33χρονης μητέρας.
Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης σε υπόγειο γκαράζ, μέσα στο αυτοκίνητό της. Είχε δεχθεί πυροβολισμούς από καλάσνικοφ.
Η δολοφονία της παραπέμπει στις τακτικές κυκλωμάτων της νύχτας, ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η εκτέλεση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης.
zougla.gr ρεπορταζ

Δείτε φωτογραφίες του θύματος:

Tι συνέβη

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία χθες το απόγευμα, καθώς μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, μάρκας Mercedes, στο κοινόχρηστο υπόγειο γκαράζ της μεζονέτας όπου διέμενε επί της οδού Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η 33χρονη δέχθηκε αρκετές σφαίρες -τουλάχιστον 15 – από άγνωστους δράστες.

Οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά φοβήθηκαν και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η 33χρονη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, περίπου επτά ετών, ενώ είχε μετακομίσει στην περιοχή πριν από περίπου έναν χρόνο.

Tο θύμα φέρεται να είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και το 2011. Αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας της, φέρεται να είχε μεταβεί στο εξωτερικό. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο zougla.gr πως η γυναίκα είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, εξέλιξη που γνώριζαν οι δολοφόνοι της, οι οποίοι προφανώς την ανέμεναν.

Η 33χρονη είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Τι συνέβη το 2011

Τoν Mάιο του 2009 στα Καμίνια, σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου 22, ένας εκτελεστής πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι μία φορά και σκότωσε την 29χρονη Μαρία Καυχέρη, σύζυγο του γνωστού «νονού» της νύχτας Γιώργου Αυτιά.

Ο Αυτιάς είχε δολοφονηθεί πριν από δύο χρόνια έξω από καφενείο στην περιοχή της Καλλίπολης, στον Πειραιά, την ώρα που περίμενε τη σύζυγό του για να πάνε στη θάλασσα. Η Αικατερίνη Αναγνωστάκη, η οποία δολοφονήθηκε την Τρίτη στην Κηφισιά, είχε πέσει θύμα δολοφονικής απόπειρας το 2011 στο Γαλάτσι και είχε θεωρηθεί πως γνώριζε το άτομο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση της γυναίκας του Αυτιά. Mάλιστα, εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

Τον Μάιο του 2009 λοιπόν, σε εκείνο το πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο βρισκόταν μέσα μόνο μία υπάλληλος. Το θύμα, η σύζυγος του Αυτιά, διέμενε στη Βούλα, αλλά εκείνη την ώρα πήγαινε επίσκεψη σε κάποιο φιλικό της σπίτι και σταμάτησε με το αυτοκίνητο έξω από το ζαχαροπλαστείο για να πάρει γλυκά.

Την ώρα που η 29χρονη επέλεγε τα γλυκά που θα αγόραζε και την εξυπηρετούσε η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου, μπήκε από πίσω της, ακριβώς στην είσοδο, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών με τζόκεϊ, καπέλο και τζιν παντελόνι, και τη σκότωσε. Η Καυχέρη ήταν κουμπάρα του ζεύγους της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, ο σύζυγος της οποίας Γεράσιμος Μαυράκης είχε την ίδια… τύχη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...