Η Lara Fabian στο Κλειστό Γήπεδο TAE KWO DO

Η Lara Fabian στο Κλειστό Γήπεδο TAE KWO DO

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

“ Δεν διάλεξα τη μουσική αλλά η μουσική εμένα…”. Λόγια της  ερωτικής σοπράνο Lara Fabian, η οποία έρχεται στην Ελλάδα για  μια μοναδική  συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο ΤAE KWO DO στο Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 9.00 μ.μ.

Η ευκολία με την οποία χειρίζεται τις χαμηλές και τις υψηλές νότες την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια θαυμαστές και πάμπολλες μεγάλες επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 έως σήμερα.  Είναι μία από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της χιλιετίας.

«Θα είναι ένα show όπου θα χορέψουμε, θα κλάψουμε, θα πάρουμε και θα δώσουμε αγάπη και θα γίνουμε ένα για όσο διαρκεί…», εξηγεί  η Lara Fabian οσιν αφορά στην συναυλία που θα δωσει στην χώρα μας.

Είναι μια ερμηνεύτρια που ξέρει να μαγνητίζει το κοινό!  Η φωνητική δεξιοτεχνία στην περίπτωση της Φαμπιάν συνδυάζεται με ιδιαίτερα θεατρικές ερμηνείες, που εκτείνονται από τις αισθαντικές μπαλάντες μέχρι το γαλλικό καμπαρέ, εισπράττοντας το χειροκρότημα χιλιάδων θεατών.

“Η μουσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου, της ταυτότητάς μου. Δεν είμαι άλλο πρόσωπο στη σκηνή ή το στούντιο και άλλο στο σπίτι, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ο τρόπος που εκφράζομαι είναι η συναισθηματική γέφυρα, που με συνδέει με το κοινό”, τονίζει η Lara Fabian, μια καλλιτέχνιδα που  έχει εμφανιστεί στις σπουδαιότερες “σκηνές” διεθνούς κύρους , δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σύμπαν σε κάθε εμφάνισή της , μια αισθαντική ατμόσφαιρα – συνδυασμό ήχων, εικόνων και συναισθημάτων.

Η Lara Fabian τραγουδάει για την αγάπη, την συμπόνια, την διαφορετικότητα και τον σεβασμό, την αδικία από όπου κι αν προέρχεται. Όπως λέει και η ίδια: «Πιστεύω ότι στην εποχή μας χρειαζόμαστε αγάπη και ευαισθησία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο…»

xzcx

Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα αυτή η ξεχωριστή όσο και ενδιαφέρουσα ερμηνεύτρια συνδυάζει την φωνή με την άψογη σκηνική παρουσία, την συγκινητική ερμηνεία με την θεατρικότητα και την ικανότητά   να τραγουδά σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις είναι αναρίθμητες.

dfssdf

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/322245-E-Lara-Fabian-sto-Kleisto-Gepedo-TAE-KWO-DO ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...