Θα μας τρελάνει ο Σάντος! Η Πορτογαλία είναι στα ημιτελικά!

Η Πορτογαλία είναι στον ημιτελικό!Προκρίθηκε επικρατώντας στα πέναλτι της Πολωνίας με 5-3(καν.διάρκεια και παράταση 1-1)που είχε ως μοιραίο τον Μπλατσικόφσκι στη ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία.

Οι Πορτογάλοι έχοντας πέντε ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια του Euro, είναι ήδη στους ”4”, πετυχαίνοντας πρόκριση επί της Κροατίας στην παράταση, και στα πέναλτι τώρα επί της Πολωνίας. Απίστευτα πράγματα !!

Εξαιρετικά ξεκίνησε τον αγώνα η Πολωνία που προηγήθηκε με το γκόλ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μόλις στο 2ο λεπτό(το πρώτο του), ενώ η Πορτογαλία ισοφάρισε με τον φοβερό 18χρονο Ρενάτο Σάντσες. Και τα δύο ήταν εξίσου όμορφα γκόλ. Στο δεύτερο ημίχρονο η κάθε ομάδα είχε τα διαστήματά της ,με τους Ίβηρες να έχουν την κατοχή της μπάλας.  Η παράταση κύλισε χωρίς κάτι αξιόλογο , και όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με τους Πορτογάλους να είναι απολύτως εύστοχοι και τον Μπλαστσικόφσκι να χάνει το μοναδικό των Πολωνών. Κακός ο Ρονάλντο, πρωταγωνιστής ο Ρενάτο Σάντσες, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Πολωνούς για την εμφάνιση αλλά και για την πορεία τους σ’αυτό το Εuro. Ο τελικός είναι πολύ κοντά κύριε Σάντος..

Λέτε να δούμε την Πορτογαλία να κατακτάει το τρόπαιο με εφτά ισοπαλίες;;

 

Αλέξανδρος Κουτσιούμπας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...