Θα πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη η Γερμανία;

Θα πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη η Γερμανία;

«Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 και Έληξε» από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για τον αγώνα Γερμανίας-Σουηδίας

 

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα της στον πρώτο αγώνα, με 1-0 από το Μεξικό. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, στο σημερινό παιχνίδι με τη Σουηδία, η οποία στο πρώτο ματς κέρδισε με 1-0 τη Νότια Κορέα. Ο αγώνας του έκτου ομίλου, Γερμανίας-Σουηδίας, θα ξεκινήσει στις 21:00, στο Σότσι. Θα πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη η Γερμανία ή θα κάνει την έκπληξη η Σουηδία;

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε», έχουν δύο επιπλέον λόγους για να ποντάρουν στο μεγάλο παιχνίδι Γερμανίας-Σουηδίας και στα άλλα δύο σημερινά ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφεται το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

 

Το στοίχημα της ημέρας για τον Μάρκους Μπεργκ

 

Για τον αγώνα Γερμανίας-Σουηδίας είναι και η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για τον Μάρκους Μπεργκ, ως σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

Στις 18:00, στο Ροστόφ, θα γίνει το άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στη Νότια Κορέα και το Μεξικό. Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Νότια Κορέα, μετά την ήττα από τη Σουηδία, ενώ το Μεξικό θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση, από τον όμιλο, μετά από τη νίκη επί της Γερμανίας.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι, θα διεξαχθεί, στις 15:00, στη Μόσχα. Για τον έβδομο όμιλο, θα αναμετρηθούν το Βέλγιο και η Τυνησία. Στην πρώτη αγωνιστική, το Βέλγιο με 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τα 2 από τον Ρομέλου Λουκάκου, κέρδισε με 3-0 τον Παναμά. Η Τυνησία έφτασε κοντά στον βαθμό, στο ματς με την Αγγλία, αλλά δέχτηκε το γκολ, από τον Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις και ηττήθηκε με 2-1.

 

Ποιος τερματοφύλακας θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα;

 

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/335466-THa-panegyrisei-ten-prote-tes-nike-e-Germania ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...