Θρίαμβο Πούτιν δείχνουν τα επίσημα αποτελέσματα (Live)

Θρίαμβο Πούτιν δείχνουν τα επίσημα αποτελέσματα (Live)

Θρίαμβο Πούτιν δείχνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα (Live)

Πανηγυρική επανεκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνουν τα επίσημα αποτελέσματα με καταμετρημένο το 50% των ψήφων, από τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επανεξελέγη θριαμβευτικά στον προεδρικό θώκο της Ρωσικής ομοσπονδίας, για τέταρτη φορά, με ποσοστό 75%, μετά την καταμέτρηση του 50% των ψήφων.

Λίγο νωρίτερα, ο Πούτιν ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας ότι η Ρωσία έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά με τον λαό της ενωμένο.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, μιλώντας σε ένα ενθουσιώδες κοινό, στην Κόκκινη Πλατεία, σημειώσε  ότι το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί μια αναγνώριση των πεπραγμένων των τελευταίων ετών.

Το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει τα exit polls.

Τι έδειξαν τα exit polls

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επανεκλέγεται στην προεδρία της Ρωσίας με το 73,9% των ψήφων, σύμφωνα με το exit poll του ινστιτούτου VTSIOM. 

Tο exit poll του RIA δίνει στον Βλντίμιρ Πούτιν ποσοστό 76.3%.

1

Εφ’ όσον επιβεβαιωθούν τα προκαταρκτικά στοιχεία από τα exit polls, ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα επανεκλεγεί πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας με ποσοστό μεγαλύτερο απ’ αυτό που συγκέντρωσε στις προεδρικές εκλογές του 2012.

Πούτιν: Θα είμαι ευχαριστημένος με οποιοδήποτε αποτέλεσμα επιτρέπει την επανεκλογή μου

Ο ίδιος ο Πούτιν, δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ότι θα είναι ευχαριστημένος θα είναι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών το οποίο θα επιτρέπει την επανεκλογή του για μια τέταρτη θητεία.

Σε ερώτηση που του έκαναν για το αποτέλεσμα των εκλογών που θα θεωρούσε ικανοποιητικό, ο πρόεδρος Πούτιν απάντησε, σύμφωνα με εικόνες που αναμεταδόθηκαν από το AFPTV: «Οποιοδήποτε, από τη στιγμή που θα μου δίνει το δικαίωμα να ασκήσω το αξίωμα του προέδρου».

«Είμαι σίγουρος για το πρόγραμμα που προτείνω στη χώρα», πρόσθεσε ο Πούτιν στις δηλώσεις που έκανε από το 2151 εκλογικό τμήμα της ρωσικής πρωτεύουσας, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Επιστημών της Μόσχας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/325608-THriambo-Poytin-deichnoyn-ta-prota-episema-apotelesmata-Live ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...