Θ.Παπαθανάσης: Απολογισμός με εξαγγελίες έργων που δεν έχουμε δει (Vid)

Την άποψη ότι ο απολογισμός της παρούσας δημοτικής αρχής είναι ένας απολογισμός στην ουσία εξαγγελίας έργων,πολλών εκατομμυρίων τα οποία ωστόσο δεν έχουμε δει,εξέφρασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία Θ.Παπαθανάσης.

Ο κ.Παπαθανάσης διερωτήθηκε κατά την τοποθέτησή του στον χθεσινό απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου για την περίοδο 2016,ότι δεν υπήρξε κανένα αναπτυξιακό μοντέλο τόσο για το παραλιακό μέτωπο (Αντίρριο-Γαλατά) ή στα Ορεινά.

Είστε ξεκομμένοι από την κοινωνία και η απουσία της από αυτή την συνεδρίαση στην οποία είχε προσκληθεί,είναι απόδειξη.

Άσκησε δρυμεία κριτική στα όσα έχει χειριστεί η δημοτική αρχή αυτά τα χρόνια,εξαιρώντας στο τέλος την προσπάθεια που έχει γίνει για την Nostos προσωποποιώντας την στον αντιδήμαρχο Γ.Σύψα-για την οποία συμπλήρωσε- ότι σε κάθε προσπάθεια διαφανή που έχει σα στόχο την εξωστρέφεια της περιοχής είναι αρωγός.

Ο κ. Παπαθανάσης  ανέφερε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει ένας τόπος χωρίς πυξίδα.Είμαστε μια δημοτική θητεία που δεν γνωρίζουμε που βρισκόμαστε.Δεν υπάρχει σχέδιο και προγραμματισμός επειδή το όραμα είναι το “μεγάλο” που δεν έχουμε δει ακόμα.Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε μέχρι να πάρετε το δρόμο για τα αποδυτήρια κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης δίνοντας παράλληλα αθλητικό περιεχόμενο στην αποφώνησή του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...