Ιερέας επιβάλει… φόρο «ντεκολτέ» στις νύφες που φορούν «καυτά» νυφικά

Ιερέας επιβάλει… φόρο «ντεκολτέ» στις νύφες που φορούν «καυτά» νυφικά

Οι νύφες που έχουν βαθύτερο ντεκολτέ από αυτό που «πρέπει» μπορούν να πληρώνουν περισσότερα στην εκκλησία όπου τελείται ο γάμος τους.

Αυτό τουλάχιστον προτείνει ένας ιερέας από την Ιταλία, θέτοντας ζητήματα ευπρέπειας.

Ο Cristiano Bobbo λέει πως βλέπει ότι τα ντεκολτέ των νυφικών είναι όλο και πιο ανοικτά τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζοντας πως οι νύφες δείχνουν περισσότερη σάρκα μπροστά στο ιερό. Γι’ αυτό θα πρέπει να πληρώνουν ένα είδος φόρου ευπρέπειας.

«Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα είδος προσφοράς που θα επιβάλλεται με την ευπρέπεια του φορέματος της νύφης, οι οποίες συχνά δείχνουν χυδαίες. Οπότε όσο πιο λίγα φορούν, τόσο περισσότερα θα πληρώνουν», αναφέρει ο ιερέας από το Oriagio, κοντά στη Βενετία, ο οποίος φαίνεται πως θέλει να βγάζει ευρώ με κάθε εκατοστό που λείπει.

Οπως υποστηρίζει, οι γάμοι έχουν μετατραπεί σε λαμπερά κοινωνικά γεγονότα αντί για σοβαρές πνευματικές τελετές. 

Σύμφωνα με την Telegraph, τα σχόλια του ιερέα προκάλεσαν ποικίλα σχόλια, με ορισμένους να κάνουν λόγο για οπισθοδρομικές αντιλήψεις και άλλους να υποστηρίζουν πως μερικές νύφες το έχουν παρακάνει.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/341566-Iereas-epibalei-phoro-ntekolte-stis-nyphes-poy-phoroyn-kayta-nyphika ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...