Ιερέας χαστουκίζει μωρό επειδή τον ενοχλούσε που έκλαιγε στη βάπτισή του (βιντεο)

Ιερέας χαστουκίζει μωρό επειδή τον ενοχλούσε που έκλαιγε στη βάπτισή του (βιντεο)

Πολλές αντιδράσεις σε όλον τον κόσμο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει έναν ιερέα να χαστουκίζει ένα βρέφος, επειδή έκλαιγε κατά τη διάρκεια της βάπτισής του. Ο κληρικός χτύπησε το παιδί στο πρόσωπο με το αριστερό του χέρι, αφού έχασε την ψυχραιμία του όταν αυτό δεν σταματούσε να κλαίει κατά τη διάρκεια της τελετής.

Στο βίντεο βλέπουμε τον ιερέα αρχικά να προσπαθεί να το ηρεμήσει, μιλώντας του και αγγίζοντάς του. «Ηρέμησε» του φωνάζει και στη συνέχεια το χαστουκίζει!

Ένας άνδρας και μία γυναίκα που παρακολουθούν και φαίνεται να είναι οι γονείς του παιδιού, στην αρχή δεν αντιδρούν καθόλου. Όσο το παιδί συνεχίζει να κλαίει, στα χέρια του σαδιστή ιερέα, προσπαθούν να πάρουν το παιδί από τα χέρια του, αλλά όχι και τόσο… ένθερμα.

Στο μεταξύ, μια άλλη γυναίκα προσπαθεί να σπρώξει ελαφρά με το χέρι της προς τα πίσω τον ιερέα, λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει.

Δεν είναι γνωστό πότε γυρίστηκε το βίντεο, αλλά καταγράφηκε σε μια εκκλησία όπου η τελετή διεξήχθη στα γαλλικά.

Τα σχόλια των χρηστών στα social media είναι πολλά, με τα περισσότερα να μην είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για τον εν λόγω “άνθρωπο του Θεού”.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/335281-Iereas-chastoykizei-moro-epeide-ton-enochloyse-poy-eklaige-ste-baptise-toy-binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...