Ισοπαλία για Αχελώο και Απόλλων Θέρμου.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο Αχελώος Αγγελοκάστρου και Απόλλων Θέρμου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Θέρμου έφτασε τους 19 βαθμούς και έχει δύο περισσότερους από τον Αχελώο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τον Αχελώο που φαίνονταν να ελέγχει το ρυθμό και προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με το Λάμπρο Ζαλοκώστα. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να μπουν στην αντίπαλη περιοχή και είχαν προϋποθέσεις ευκαιριών χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Απόλλωνα πήραν μέτρα στο γήπεδο, είχαν δύο δοκάρια με το Στεργίου στο 30΄ και τον Πελεκάνο στο 31΄ και ισοφάρισαν με εκτέλεση φάουλ του Αλπέντζου στο 41΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες κυριάρχησαν με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν με στημένες φάσεις και μακρινά σουτ. Το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε, ενώ η φάση του αγώνα έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Λάμπρος Ζαλοκώστας βγήκε στην αντεπίθεση και βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή σε μια φάση που υπήρξε τράβηγμα με το διαιτητή Τσιρώνη να λέει “παίζεται”.

Το φιλμ του αγώνα.

6΄ Μακρινό σουτ του Καρβελά η μπάλα περνάει άουτ.
8΄ Σουτ του Λάμπρου Ζαλοκώστα μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
12΄ Γκολ. Γύρισμα του Στάθη Ζαλοκώστα στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
20΄ Γέμισμα του Παντή στο Φούντα που κάνει το σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή και αποκρούει ο Κούντρας.
30΄ Φάουλ του Στεργίου η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καρβελάς κάνει το σουτ με τον Τσιλίκα να αποκρούει.
31΄ Ψηλοκρεμαστή πάσα του Στεργίου στον Πελεκάνο που πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά νέα κεφαλιά του Πελεκάνου άουτ.
41΄ Γκολ. Ο Αλπέντζος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1.
62΄ Μακρινό σουτ του Στεργίου η μπάλα έφυγε άουτ.
65΄ Φάουλ του Αριστόπουλου προβολή του Ρουσογιάννη από κοντά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
74΄ Φάουλ του Στάθη Ζαλοκώστα κεφαλιά του Λάμπρου Ζαλοκώστα απέκρουσε ο Κούντρας.
90΄ Κόρνερ του Στάθη Ζαλοκώστα ο Παντής έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.
94΄ Γέμισμα του Αριστόπουλου ο Λάμπρος Ζαλοκώστας μπαίνει στην περιοχή και βρίσκεται στο έδαφος με τον Τσιρώνη να λέει “παίζεται” κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αχελώου.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Τσιλίκας, Χόντος (46΄ Αριστόπουλος), Παντής, Αλεξάκης, Σαγάνας Γ., Μπούτιβας Α. (63΄ Μήκας), Ανδρεάκης (52΄ Ρουσογιάννης), Ζαλοκώστας Λ., Φούντας (58΄ Σαγάνας Μ.), Ζαλοκώστας Ε., Θώδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Θανάσης Πρεβέντζας – Βασίλης Λώλος): Κούντρας, Καλλιακμάνης Δ.Γ., Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Πίτσιος (58΄ Λάμπος), Χρυσικός, Πελεκάνος (81΄ Αυδής), Στεργίου, Καρβελάς (86΄ Καλλιακμάνης Δ.Κ.).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...