Ισόβια σε Γερμανό για τη δολοφονία 4χρονου προσφυγόπουλου και 6χρονου Γερμανού

Ένας Γερμανός καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία ενός τετράχρονου προσφυγόπουλου, το οποίο είχε απαγάγει από το μεγαλύτερο κέντρο καταγραφής προσφύγων στο Βερολίνο, και ενός ακόμη παιδιού, έξι ετών.

Ο άνδρας -το όνομα του οποίου αναφέρεται ως Σίλβιο Σ.- ομολόγησε πέρυσι ότι απήγαγε, κακοποίησε σεξουαλικά και δολοφόνησε τον Μοχάμεντ Γιανούζι, ένα αγοράκι από τη Βοσνία, η οικογένεια του οποίου αναζητούσε άσυλο στη Γερμανία.

Ακόμα, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε επίσης πως είχε απαγάγει τον εξάχρονο Ελίας από το σπίτι του στο Πότσνταμ, κοντά στο Βερολίνο, και ότι τον δολοφόνησε τον Ιούλιο του 2015.

Ο Σίλβιο Σ. παρέμεινε σιωπηλός στο μεγαλύτερο μέρος της δίκης αλλά εξέφρασε μεταμέλεια στους συγγενείς των θυμάτων σε μια σύντομη δήλωση που έκανε προς το τέλος της δίκης.

«Δεν υπάρχουν λόγια στον κόσμο που θα μπορούσαν να περιγράψουν πόσο λυπάμαι. Μακάρι να μην το είχα κάνει. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου», είπε, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο μικρός Βόσνιος εξαφανίστηκε την 1η Οκτωβρίου ενώ περίμενε έξω από το κεντρικό γραφείο καταγραφής προσφύγων στο Βερολίνο με τη μητέρα του και τα αδέλφια του.

Ο Σίλβιο Σ. συνελήφθη στα τέλη Οκτωβρίου όταν η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι ο γιος της είπε ότι είχε εμπλακεί στην απαγωγή του Μοχάμεντ. Το πτώμα του αγοριού εντοπίστηκε αργότερα, καλυμμένο με άμμο που χρησιμοποιείται για τις ακαθαρσίες γάτας, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του δράστη.

Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν πως ο ύποπτος ομολόγησε ότι οδήγησε τον Μοχάμεντ στο διαμέρισμα του και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Το επόμενο πρωί στραγγάλισε το παιδί όταν δεν σταματούσε να κλαίει.

Επίσης, κατά την ανάκρισή του ο Σίλβιο Σ. ομολόγησε τη δολοφονία του Ελίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...