Ισόπαλος στο τελευταίο παιχνιδι της χρονιάς ο Πρωταθλητής Ναυπακτιακος-Ο Τρίκαρδος σταμάτησε το ρεκόρ του. Φωτο-Ρεπορτάζ

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 1

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1
Ισόπαλος αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Ναυπακτιακός Αστέρας στο τελευταίο του παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του Νεοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα ήταν αυτή που σταμάτησε το σερί της ομάδας του Δημήτρη Σκούνα μετά από 13 αγώνες και συνολικά 1280 λεπτά χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα , ένα σερί που ξεκίνησε από τις 10 Φεβρουαρίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός ήταν καλύτερος και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ και είχε βέβαια όμως μας συνηθίζει και δοκάρι. Όμως η ομάδα που προηγήθηκε δεν ήταν ο Ναυπακτιακός αλλά ο Τρίκαρδος με ένα εξωτερικό σουτ του Φραγκούλη στο 68’ που νίκησε τον τερματοφύλακα Χρήστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Τρίκαρδου Κατοχής απένειμε τιμητική πλακέτα στο Ναυπακτιακό Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Ναυπακτιακός αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει με την αριστοτεχνική εκτέλεση πέναλτι του Αγγελόπουλου στο 72’.
Τρίκαρδος:Τσιάρας Γ., Παναγιωτόπουλος(32’λτ. Σαμψώνας),Βασιλάρης,Τσιλιπάνος(89’Λουκάς),Γατσώρης,Τσάμης,Καβαλιέρης,Φραγκούλης,Αγγέλης(90’Τσιάρας),Μούτσα,Κουκουρδέλης(73’Κοντοπάνος).

Ναυπακτιακός: Χρήστου, Καζανάς, Χριστόπουλος,Νικολακόπουλος , Θεοχάρης , Καντάνης, Καραγιάννης(61’Σχοινάς),Γιαννόπουλος,Ρουμπάτος(53’Αγγελόπουλος),Λαγός,Κονίδας(71’Μελετίδης).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...