Ισόπαλο το φιλικό μεταξύ Α.Ο.Χάλκειας -Καταστάρι Ζακύνθου. Φωτο-Βίντεο

Ισόπαλο αναδείχτηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Α.Ο. Χάλκειας και Α.Ο. Καταστάρι Ζακύνθου στο γήπεδο Γαβρολίμνης. Όπως σας είχαμε ενημερώσει η ομάδα της Ζακύνθου βρίσκεται από τις αρχές του μήνα στην Χάλκεια και συγκεκριμένα στο Τρίκορφο και στο αγρόκτημα Πινακάδες. Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το πρώτο φιλικό και για τις δύο ομάδες με τους προπονητές Νόλη και Παπαποστόλου ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα της Χάλκειας να βγάζουν τα πρώτα τους συμπεράσματα.
Στα θετικά είναι ότι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Γαβρολίμνης που φέτος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η φυσική έδρα του Α.Ο. Χάλκειας αν και θέλει μερικές προγραμματισμένες παρεμβάσεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι με το ξεκίνημα του αγώνα ο Α.Ο. Χάλκειας ήταν ο πρώτος που απείλησε την αντίπαλη εστία χωρίς όμως η κεφαλιά του Αλμπάνη να μπορέσει να νικήσει τον τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς στην συνέχεια και από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου έως και το τέλος του αγώνα ο οποίος διήρκησε 70’ ήταν αυτοί που έλεγχαν το παιχνίδι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ.
Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...