Κέρδισε 2.000.000 στο λαχείο και παράτησε τον σύζυγο για τον πλουσιότερο άνδρα της χώρας!

main

Μπορεί ένα τυχερό λαχείο να καταστρέψει τη ζωή αυτών που το κερδίζουν; Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, το οποίο κέρδισε 2.000.000 λίρες στην Εθνική Λοταρία το 2004.

Και τότε η προσωπική τους ζωή, άρχισε να παίρνει την κατηφόρα, παρά τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που εκκίνησαν και τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν.

Δώδεκα χρόνια μετά, το ζευγάρι είπε ότι το λαχείο «κατέστρεψε τη ζωή τους» και ότι εύχονται ποτέ να μην είχαν κερδίσει.

Όντας παντρεμένοι μόλις για ένα μήνα, χρησιμοποίησαν τα χρήματα για να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων στο Ουίλτσιρ.

Σήμερα το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο, γιατί η κυρία Τζόουνς διατηρεί δεσμό με έναν από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στη Βρετανία.

Ο άνδρας που «έκλεψε» την καρδιά της είναι ο Μάικ Κλαρκ, ο οποίος πούλησε την εταιρία κρεβατιών Dream για 222 εκατομμύρια λίρες το 2008.

Ο σύζυγος της Τζόουνς ανακάλυψε το… κέρατο κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Πράσινο Ακρωτήρι, τον περασμένο Μάρτιο. Ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την σχέση της γυναίκας του με τον Κλαρκ, βλέποντας μηνύματα που ανταλλάσσονταν μεταξύ των δύο.

Όμως ο Κλαρκ «θολώνει τα νερά.  Επιβεβαιώνει τον δεσμό, όμως εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, εδώ και 37 χρόνια!

«Βγαίνω με τη Βικτόρια Τζόουνς. Δεν άφησε τον άντρα της για μένα», είπε στα βρετανικά μέσα, για να προσθέσει: «Δεν έχω βγει μόνο με τη Βικτόρια. Ο καθένας ξέρει πως έχω βγει με διαφορετικές γυναίκες και η γυναίκα μου το γνωρίζει».

Ο 61χρονος Κλαρκ λέγεται ότι έχει χωρίσει από τη σύζυγό του, τον Αύγουστο και οι Τζόουνς πιστεύεται ότι είναι στη διαδικασία διαχωρισμού των περιουσιακών τους στοιχείων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...