Καζάνι που βράζει η ΝΔ για το αντιρατσιστικό

Καζάνι που βράζει η ΝΔ για το αντιρατσιστικό
Υπάρχουν “Ρεπούσιδες” στην κυβέρνηση ;

 
Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ -και ιδιαίτερα όσων είναι προσφυγικής καταγωγής- για την επικείμενη ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Ο λόγος είναι η ουσιαστική κατάργηση της γενοκτονίας των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που η ίδια η βουλή αναγνώρισε, καθώς δεν θα ποινικοποιηθεί η άρνησή της, ενώ θα τιμωρείται σκληρά όποιος αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Ο ένας βουλευτής μετά τον άλλον στέλνουν μηνύματα δυσαρέσκειας.

Ήδη ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, απέκρουσε για μια ακόμη φορά ανήμερα της Παναγίας την… καμπάνα στην κυβέρνηση.

Με αφορμη τη γενοκτονία των χριστιανών στο Ιράκ είπε χαρακτηριστικά πως ” Ορθά πράττοντας, η Πολιτεία επιδιώκει με θεσμικά εργαλεία να καταπολεμήσει τις αντιδραστικές αυτές εκφράσεις της μισαλλοδοξίας. Και, επίσης, ορθά καθιστά αδίκημα την άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Το ίδιο, όμως, θα πρέπει να ισχύσει και για την άρνηση της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής, που το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει αναγνωρίσει. Το οφείλουμε στη μνήμη όσων χάθηκαν, το οφείλουμε στους Χριστιανούς που σήμερα εξοντώνονται, το οφείλουμε στις γενιές που θα έλθουν..”.

Οι βουλευτές αναρωτιούνται αν τελικά υπάρχουν “Ρεπούσιδες” και στην κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr προτίθενται να θέσουν ευθέως το ερώτημα στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Στην ψηφοφορία φαίνεται πως ο Θανασης Μπούρας να τρέχει και να μη φτάνει….

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...