Καζάνι που βράζει το Τρίκορφο για τις συλλήψεις στο πανηγύρι.

Σε τρεις συλλήψεις υπευθύνων – ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησαν τα μεσάνυχτα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, οι οποίοι διενήργησαν ελέγχους στο πανηγύρι της Άγιας Παρασκευής στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.

Οι συλλήψεις έγιναν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί λειτουργίας μουσικών οργάνων και χρήση τραπεζοκαθισμάτων σύμφωνα με την sinidisi.gr. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο άνδρες, ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων και μια ιδιοκτήτρια, ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Μετά από αυτό το περιστατικό  καζάνι που βράζει είναι το Τρίκορφο από επαγγελματίες και πολίτες γι αυτό που συνέβη αυτό στο χωρίο τους στις μέρες όπου το χωριό τους γιορτάζει .

Τα  καταστήματα τους λειτουργούν νόμιμα πάνω από τριάντα χρόνια χωρίς να έχει συμβεί τέτοιο περιστατικό. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες κανένα κατάστημα δεν υπέπεσε σε παράπτωμα φοροδιαφυγής ή υγειονομικό και γι αυτό ζητήθηκε να μην γίνει σύλληψη και να γίνει μήνυση  όμως αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τη αστυνομία.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...