Καθίζηση στο δρόμο Γαβρολίμνης –Τρικόρφου. Βίντεο

Μεγάλη καθίζηση έγινε εμφανείς το απόγευμα της Τετάρτης στο δρόμο Γαβρολίμνης Τρικόρφου. Συγκεκριμένα τμήμα του δρόμου σε κομβικό σημείο έπαθε καθίζηση που αν ήταν μεγαλύτερη θα έκοβε την πρόσβαση μεταξύ των δύο χωριών . Το σημείο δεν είχε παρουσιάσει ξανά πρόβλημα όμως οι καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια του χειμώνα αλλά και των έντονων  καιρικών φαινωμένων παλαιότερα επιβάρυνε το σημείο με αποτέλεσμα να έχουμε την καθίζηση.

Τέλος καλό, όλα καλά καθώς με την άμεση παρέμβαση του προέδρου του Τρικόρφου Βασίλη Γιαβρούτα τοποθετήθηκε σήμανση το ίδιο βράδυ και το  πρωί της Πέμπτης συνεργείο του Δήμου Ναυπακτίας με την βοήθεια της εταιρίας Τέρνα επιδιόρθωσε το πρόβλημα στο σημείο και αύριο θα δοθεί κανονικά σε λειτουργία. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του αντιδημάρχου κ. Καρακώστα και του διευθυντή της Τεχνικής υπηρεσία κ. Κέσκου και του εντεταλμένου Δ.Σ. κ. Πολονύφη.

Μετά από αυτό περιστατικό χρειάζεται έλεγχος σε σημεία του δρόμου και στα γεφύρια των ρεμάτων έτσι ώστε να επιδιορθωθούν τέτοιου είδους προβλήματα πριν γιγαντωθούν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...