«Καθαρός» από ναρκωτικά και αλκοόλ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του Μπουρντέν

«Καθαρός» από ναρκωτικά και αλκοόλ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του Μπουρντέν

Δεν βρέθηκε ίχνος ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του Αντονι Μπουρντέν, όπως αναφέρει Γάλλος αξιωματούχος στους New York Times.

Ο αξιωματούχος αναφέρει πως στον οργανισμό του διάσημου σεφ δεν βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία παρά μόνο ίχνη από φάρμακο που είχε λάβει σε προβλεπόμενη δόση.

Ο Μπουρντέν βρέθηκε νεκρός μέσα στο μπάνιο πολυτελούς ξενοδοχείου στο Κάισερσμπεργκ, στην ανατολική Γαλλία, στις 8 Ιουνίου, σοκάροντας τον πλανήτη. Η αστυνομία ανέφερε πως ο σεφ αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού και όπως αποκαλύφθηκε χρησιμοποίησε ζώνη από μπουρνούζι.

Οι αρχές είχαν αποκλείσει εξ αρχής το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και το μόνο που απέμενε ήταν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας κάνουν να υποπτευόμαστε ότι μπήκε κάποιος μέσα στο δωμάτιο οποιαδήποτε στιγμή» είχε δηλώσει ο Γάλλος εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε σημάδια βίας στη σορό του Μπουρντέν.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/335417-Katharos-apo-narkotika-kai-alkool-apophasise-na-balei-telos-ste-zoe-toy-Mpoyrnten ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...