“Καθυστερούν επίτηδες την απόφαση για Γιαννακόπουλο”

“Καθυστερούν επίτηδες την απόφαση για Γιαννακόπουλο”

Αυξάνεται ο εκνευρισμός στον Παναθηναϊκό από την στιγμή που οι μέρες περνούν δίχως να υπάρχει επίσημη θέση από την EuroLeague για την απόφαση της έφεσης στην τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Έχει ήδη περάσει ένας μήνας από την στιγμή που η Διοργανώτρια Αρχή επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου για ένα χρόνο στον “ισχυρό άνδρα” του “τριφυλλιού”, για να ακολουθήσει η έφεσή από μέρους του, οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν υπάρχει.

Η δυσαρέσκεια που εκφράστηκε σε πρώτο χρόνο πριν από μερικές ημέρες από τους “πράσινους” εντείνεται μέρα με τη μέρα, δεδομένου ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15).

Στον Παναθηναϊκό Superfoods θεωρούν πως όλη αυτή η καθυστέρηση είναι εσκεμμένη προκειμένου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μην μπορέσει να δει από κοντά την σπουδαία αναμέτρηση, όπως ακριβώς έγινε με Μπασκόνια και Χίμκι.

Σε αυτό το σκεπτικό άλλωστε, στηρίζουν και το γεγονός πως η EuroLeague δεν δέχθηκε να γίνει αναστολή της ποινής μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της έφεσης. Εξάλλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμμένει στην αρχικά διατυπωμένη άποψή του πώς “σε περίπτωση μη δικαίωσής μου, αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία με εμένα και τον Παναθηναϊκό στην συγκεκριμένη διοργάνωση”.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/323031-Kathysteroyn-epitedes-ten-apophase-gia-Giannakopoylo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...