Και πάλι πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Σπύρος Καπράλος

Και πάλι πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Σπύρος Καπράλος

«Λευκός καπνός» βγήκε από τα γραφεία της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, που έδειξε νέο πρόεδρο τον Σπύρο Καπράλο.

Οι συναινετικές εκλογές που οδηγήθηκαν οι δύο παρατάξεις έφεραν αποτέλεσμα αφού αναδείχθηκε η σύνθεση της νέας διοίκησης, με πρόεδρο τον κ Καπράλο και πρόεδρο της ΔΟΑ τον Ισίδωρο Κούβελο, όπως δηλαδή συνέβαινε και πριν τις εκλογές του περασμένου Φεβρουαρίου που μας οδήγησαν στη γνωστή πολύμηνη διαμάχη η οποία έπληξε το γόητρο της ΕΟΕ.

Συνολικά παραβρέθηκαν στην Ολομέλεια και ψήφισαν 22 μέλη, ενώ απουσίασαν 4 και  είχαμε ένα «παρών» Ο Σπύρος Καπράλος εξελέγη παμψηφεί, ενώ απουσίασαν οι Πέτρος Συναδινός (Τοξοβολία), Θόδωρος Βασιλάκης (Γκολφ) , Γιώργος Βασιλακόπουλος (ΕΟΚ), Δημήτρης Διαθεσόπουλοες (ΚΟΕ).

Ο Γιάννης Σγουρός εμφανίστηκε καθυστερημένος στην Ολομέλεια, δήλωσε παρών αλλά αποχώρησε πριν την ψηφοφορία, δείχνοντας ότι υπήρχε μια δυσμένεια προς το πρόσωπο του προεδρεύοντος Λάμπη Νικολάου.

Σπύρος Καπράλος και Ισίδωρος Κούβελος εμφανίστηκαν ενώπιον των μελών της Ολομέλειας με συναινετική διάθεση και μίλησαν ενωτικά, δηλώνοντας ότι έγιναν λάθη που έπληξαν τον ελληνικό αθλητισμό και το γόητρο της χώρας. Παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΕΟΕ και ευχαρίστησαν τον υφυπουργό Αθλητισμό Γιώργο Βασιλειάδη και τον Λάμπη Νικολάου για την συνεισφορά τους στην εξεύρεση λύσης.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/306316-Kai-pali-proedros-tes-Ellenikes-Olympiakes-Epitropes-o-Spyros-Kapralos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...