Και όμως! Αυτή η καρέκλα έκανε τον Μπραντ Πιτ να… ερωτευτεί ξανά!

Και όμως! Αυτή η καρέκλα έκανε τον Μπραντ Πιτ να… ερωτευτεί ξανά!

Δεν έχουν περάσει παρά μόλις λίγα 24ωρα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η φωτογραφία του Μπραντ Πιτ με την κατά φήμες σύντροφό του και καθηγήτρια του МIT, Νέρι Οξμαν και ήδη τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για έναν… μεγάλο έρωτα.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα το ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί στο διαμέρισμα της Όξμαν στην Βοστώνη, στεγάζοντας εκεί τον έρωτά τους!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι που αναφέρουν πως ο Μπραντ Πιτ είναι ο νέος Τζορτζ Κλούνεϊ, καθώς τα κατορθώματα και το βιογραφικό της συντρόφου του είναι αξιοσημείωτα!

1

Ποια είναι η Οξμαν
Πρόκειται για μία πολύ έξυπνη γυναίκα, γνωστή στον χώρο της, η οποία μάλιστα λατρεύει και τις ταινίες δράσης.

H Οξμαν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χάιφα του Ισραήλ, ενώ και οι γονείς της ήταν αρχιτέκτονες.
Μεγαλώνοντας μέσα στο αρχιτεκτονικό στούντιο της μητέρας της, η ίδια το 1997 μετακόμισε στην Ιερουσαλήμ για να φοιτήσει στην Ιατρική Σχολή ενός Εβραϊκού Πανεπιστημίου. Μετά απο δύο χρόνια η ίδια συνέχισε τις σπουδές της στο Ισραήλ και συγκεκριμένα σε ένα τεχνολογικό Ινστιτούτο, και από εκεί πήγε και σε σχολή αρχιτεκτονικής στο Λονδίνο, όπου και αποφοίτησε το 2004.

1

Ωστόσο οι σπουδές για την Οξμαν δεν τελείωσαν εκεί, καθώς το 2005 πήγε στην Βοστώνη και το MIT  για το διδακτορικό της. Πλέον είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο από το 2010. Η ίδια είχε παντρευτεί μάλιστα, έναν αργεντινό συνθέτη, τον Οσβάλντο Γκολιγιοβ, αλλά χώρισαν πριν χρόνια.

Πλέον, η Οξμαν διαθέτει το δικό της εργαστήριο στο Πανεπιστήμιου του ΜΙΤ, εκεί όπου η ίδια ασχολείται μια διάφορους τομείς, όπως την βιολογία, τις τέχνες, την μηχανική, την αρχιτεκτονική, ενώ μάλιστα η ίδια ειδικεύεται σε έναν καινούργιο όρο, τον οποίο έχει ονομάσει «υλική οικολογία».

Πέρα από καταξιωμένη επιστήμονας, η Νέρι Οξμαν έχει μεγάλη αγάπη για την μόδα και συγκεκριμένα για τον οίκο Celine και την σχεδιάστρια Jil Sander, ενώ δεν λείπει από το καθημερινό της πρόγραμμα η γυμναστική όσες ώρες κι αν περνά στο Πανεπιστήμιο.
Να σημειωθεί πως εκτός από την ενασχόλησή της με διάφορους τομείς, η Νέρι Οξμαν έχει κερδίσει και πολλά βραβεία.
Συγκεκριμένα, η ίδια κέρδισε το βραβείο Vilcek Design το 2014, το Earth Award το 2002,  ενώ η ομιλία της στο TEDx σχετικά με την σχέση τεχνολογίας και βιολογίας έχει 1,8 εκατομμύρια views.

1

Ωστόσο, αν και πολυπράγμων, ο λόγος που συναντήθηκε τελικά με τον Μπραντ Πιτ ήταν μία …καρέκλα- ξαπλώστρα, η οποία μοιάζει με… ανοιχτή γλώσσα.

1

Πως πλέχτηκε το ειδύλλιο!
Το καθιστικό σαλονιού είναι ουσιαστικά μία καρέκλα από ξύλινο κέλυφος με 3D επιφάνεια. Τόσο το εξωτερικό κέλυφος όσο και η υφή της εσωτερικής επιφάνειας σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να δημιουργούν ένα χαλαρωτικό  περιβάλλον για κάποιον που ξαπλώνει σε αυτό. Μάλιστα το καθιστικό με το όνομα «Δίδυμος» είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που στην συνέχεια το απέκτησε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης το 2015.

Ετσι, λοιπόν, ο Μπραντ Πιτ είδε την καρέκλα σε μία φωτογραφία, εντυπωσιάστηκε από το έργο και κανόνισε ένα ραντεβού με την δημιουργό της. Τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/328430-Kai-omos-Ayte-e-karekla-ekane-ton-Mprant-Pit-na-eroteytei-xana ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...