Καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Κοιν.Σ.Επ.

Αγαπητοί μας φίλοι,
Όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει, η Κοιν.Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄ προγραμματίζει μια σειρά δράσεων για το καλοκαίρι, στοχεύοντας στην συνεχή ανάδειξη της Ναυπακτίας, ως τουριστικού προορισμού.

Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν :
2 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Μακύνειας με το θεατρικό εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου.
5-7 Αυγούστου : Παιδικό Φεστιβάλ στον κήπο του Ξενία
8 Αυγούστου: Παιδικό θέατρο με τον θίασο της κας Ρουγγέρη στον κήπο του Ξενία
9 Αυγούστου : θεατρικό
10-11 Αύγουστου Συναυλίες
1 – 10 Αυγούστου: Έκθεση ζωγραφικής στο Φετιχέ τζαμί του ζωγράφου Χριστόδουλου Γκαλντέμη.
13 – 23 Αυγούστου: Έκθεση ζωγραφικής στο Φετιχέ τζαμί του ζωγράφου Αλέκου Φασιανού.
Πρωταρχικός στόχος της Κοιν.Σ.Επ. είναι η κάλυψη του κόστους της κάθε εκδήλωσης με την εύρεση χορηγών που θα επωμιστούν κάποια επιμέρους έξοδα. Η αρτιότητα της διοργάνωσης του Lepanto Folk Festival απέδειξε ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό, στηριζόμενοι σε μεγάλο βαθμό στην ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών της πόλης μας.
Όμως σήμερα, τα πράγματα είναι δυστυχώς πολύ χειρότερα. Η Κοιν.Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄ έχοντας γνώση και συναίσθηση της δύσκολης περιόδου που περνά η χώρα μας, δεν είναι δυνατόν να απαιτήσει τίποτε παραπάνω από τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Παρόλα αυτά αναλάβαμε το ρίσκο και αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις. Πιστεύουμε ότι δεν μας αξίζει η μιζέρια και ότι οφείλουμε στους εαυτούς μας αλλά και στα παιδιά μας κάποιες ανάσες αισιοδοξίας και κάποια δείγματα συλλογικής προσπάθειας.
Με πολλή προσωπική δουλειά και με την βοήθεια των εθελοντών που μας στηρίζουν, ευελπιστούμε ότι θα παρουσιάσουμε αξιοπρεπείς εκδηλώσεις που θα δώσουν μια χαρούμενη νότα στο φετινό δύσκολο καλοκαίρι, αισιοδοξώντας ότι σύντομα τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Συμπληρωματικά θα προσπαθήσουμε με την θέσπιση ενός μικρού εισιτηρίου σε κάθε εκδήλωση, να καλύψουμε ένα μέρος του κόστους. Το εισιτήριο αυτό θα προσπαθήσουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο για τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του συμμετέχοντα.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα στήριξή σας, να σας προσκαλέσουμε στις παραπάνω εκδηλώσεις, δίνοντας με την συμμετοχή σας ένα δυναμικό παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.
Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ.
unnamed (9)


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...