Καρέρα: «Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ, αλλά για την ομάδα μου»

Καρέρα: «Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ, αλλά για την ομάδα μου»

Με μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες της Σπαρτάκ, αλλά και ανησυχία μήπως επαναληφθούν τα λάθη της Τούμπας, εμφανίστηκε ο προπονητής της ρώσικης ομάδας Μάσιμο Καρέρα ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ στη Μόσχα.

«Στην ομάδα μας όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα. Θα πρέπει να κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα. Έχουμε αναλύσει τι έφταιξε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ, αλλά για την ομάδα μου. Σημασία έχει να προκριθούμε, δεν έχει σημασία αν θα πετύχουμε το γκολ που ψάχνουμε στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ενώ ερωτηθείς για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, δήλωσε:

«Όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τους Κουτέποφ και Μποκέτι, είναι ετοιμοπόλεμοι. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει για τη σύνθεση. Θα πρέπει να το σκεφτώ».

Όσον αφορά την κακή εμφάνιση του γκολκίπερ Μαξιμένκο, ο Καρέρα είπε: «Όλοι κάνουν λάθη, απλά τα λάθη του τερματοφύλακα φαίνονται περισσότερο. Και στο πρώτο ματς όλοι έκαναν λάθη. Είναι ήρεμος και έπαιξε καλά με την Ανζί. Είναι έτοιμος για βασικός».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/339806-Karera-Den-anesycho-gia-ton-PAOK-alla-gia-ten-omada-moy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...