Καρπενήσι: Συνελήφθησαν δυο άντρες για καλλιέργεια χασισοφυτείας, κατοχή όπλων και λαθραίο καπνό

Καρπενήσι: Συνελήφθησαν δυο άντρες για καλλιέργεια χασισοφυτείας, κατοχή όπλων και λαθραίο καπνό

φυτειες

Απέδωσαν καρπούς οι διαδοχικές έρευνες της Ασφαλείας Καρπενησίου στα σπίτια δυο συγχωριανών σε περιοχή των Αγράφων στην Ευρυτανία. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν μια μίνι χασισοφυτεία,  γέμιζαν τσιγάρα με αδασμολόγητο καπνό και κατείχαν και παράνομα όπλα.

Πρώτος συνελήφθη ένας 54χρονος, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν 758,28 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, 17,72 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο με ένα φυσίγγιο και έναν κάλυκα, για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής.

Στη συνέχεια συνέλαβαν και τον 51χρονο συντοπίτη του που είχε στο σπίτι του 153,04 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού μαζί με 184 σιγαροφυσίγγια που είχε γεμίσει με αυτόν, αδασμολόγητο καπνό, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς την σχετική άδεια και 74 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι δυο άνδρες κατηγορούνται για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/302372-Karpenesi-Synelephthesan-dyo-antres-gia-kalliergeia-chasisophyteias-katoche-oplon-kai-lathraio-kapno ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...