Κατάρρευση γέφυρας στη Γένοβα: «Bουτιά» στο κενό για δεκάδες αυτοκίνητα!

Κατάρρευση γέφυρας στη Γένοβα: «Bουτιά» στο κενό για δεκάδες αυτοκίνητα!

Συμβαίνει τώρα: Κατάρρευση γέφυρας στη Γένοβα

Πληροφορίες για νεκρούς – Τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα κάτω από τα χαλάσματα!

Οδογέφυρα στον αυτοκινητόδρομο A 10, λίγο έξω από την Γένοβα κατέρρευσε σήμερα το πρωί, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σειρά αυτοκινήτων φέρεται να έπεσε από την ύψους 50 μέτρων γέφυρα Μοράντι και μπορεί να υπάρχουν θύματα.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων  ADNKRONOS, η ιταλική υπηρεσία άμεσης βοήθειας κάνει λόγο για «δεκάδες νεκρούς», ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία. 

 

1

 

Βίντεο καταγράφει τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς των οχημάτων που έτυχε να περνούν από το συγκεκριμένο σημείο κάτω από τη γέφυρα.

 

 

 

1

 

Οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας σπεύδουν στο σημείο του τραγικού συμβάντος.

2

 

222

 

Η αερογέφυρα κόπηκε στα δύο

Η αστυνομία του Stato δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο twitter φωτογραφία από την αερογέφυρα, που κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο κατά μήκος του δρόμου και κόπηκε στα δύο.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, κάτω από τα συντρίμμια «υπάρχουν αυτοκίνητα και άνθρωποι», ενώ ο δρόμος έχει καταρρεύσει σε μήκος 100 μέτρων. Σύμφωνα με τη Rai, δεκάδες αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια με τους οδηγούς τους, ενώ δεν αποκλείεται τα σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή να υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Η γέφυρα χτίσθηκε το 1965 και αιτία της κατάρρευσης μπορεί να είναι και η ισχυρή νεροποντή που έπληξε την περιοχή.

 

122

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γέφυρα Μοράντι στο σημείο της κατάρρευσής της είχε ύψος 50 μέτρων με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρξουν θύματα. Ενδεικτική η δήλωση του Ιταλού υπουργού Μεταφορών ότι μοιάζει για μια «τεράστια τραγωδία».

Στο σημείο βρίσκονται οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας με τους διασώστες να προσπαθίσουν να εντοπίσουν επιζόντες μέσα στα συντρίμμια.

2

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/339900-Symbainei-tora-Katarreyse-gephyras-ste-Genoba ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...