Καταγγελία: Ζητούν χρήματα για το καρουζέλ που ο Δήμος Ναυπακτίας προσφέρει δωρέαν κάρτες;

Ζητούν χρήματα στο καρουζέλ;

Πριν λίγη ώρα αναγνώστες του Nafpaktia news.gr επικοινώνησαν μαζί μας και μας ενημέρωσαν ότι σε επίσκεψη που έκαναν στο καρουζέλ που έχει έρθει στην πόλη και έχει επιχορηγηθεί από τον Δήμο Ναυπακτίας για να μπορούν όλα τα παιδιά να διασκεδάζουν δωρεάν ζητήθηκαν χρήματα και μάλιστα χωρίς προτροπή από τους υπευθύνους να ζητήσουν δωρεάν προσκλήσεις από τα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Δήμο Ναυπακτίας αποφασίστηκε να δίνονται προσκλήσεις για να τηρείται σειρά αλλά και ορθή χρήση για να μπορούν να διασκεδάσουν όλα τα παιδιά ,όμως δεν τοποθετήθηκε κάποια ταμπέλα απο την πλευρά του Δήμου για να επισημαίνει ότι το καρουσέλ είναι δωρεάν με αποτέλεσμα να έχουμε τις παραπάνω καταγγελίες.
Επίσης αν κάποιοι έχουν πληρώσει χρήματα θα πρέπει άμεσα να επιστραφούν αν δεν υπήρξε όντως προτροπή ,  ο δήμος να πάρει θέση αλλά και να ερευνήσει το θέμα. Τα στοιχεία των ανθρώπων που επικοινώνησαν μαζί μας είναι γνωστά στη σελίδα μας.

Θα πρέπει να επισημάνουμε χρέωση υπάρχει μόνο στα υπόλοιπα παιχνίδια πλην του καρουζέλ.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το κ. Σιαμαντά  οι δωρεάν προσκλήσεις δίνονται  από τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και οι προσκλήσεις θα πρέπει να ζητούνται από τα σπιτάκια.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...