Κατανυκτική αγρυπνία στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Σκάλωμα Φωκίδας.

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΛΩΜΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΗΣ

Με μεγάλη κατάνυξη και ευλάβεια τελέστηκε χθες Δευτέρα 23/7 προς ξημερώματα Τρίτης 24/7 Ιερά Αγρυπνία μετ΄αρτοκλασίας στον Ναό  Μεταμορφώσεως Σωτήρος στο Σκάλωμα Φωκίδας επί τη εορτή μνήμης της Αγίας  Χριστίνης  Μεγαλομάρτυρος. Την τέλεση επιμελήθηκε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Μάρκου Ευαγγελιστού από το Μοναστηράκι Φωκίδας, πατήρ Γεώργιος Παπανδρέου παρουσία πολλών πιστών.

Προσκυνητές από το Σκάλωμα, το Μοναστηράκι, τον Μαραθιά, την Ναύπακτο ακόμα και από την Πάτρα παρά τις καιρικές δυσκολίες έφτασαν στο γραφικό παραθαλάσσιο εκκλησάκι για να ασπαστούν την εικόνα της Αγίας Χριστίνης Μεγαλομάρτυρος. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι  πολλοί περαστικοί και παραθεριστές διερχόμενοι από την τοπική οδό της όμορφης λουτρόπολης σταματούσαν προκειμένου να εισέλθουν στον ναό για να ανάψουν ένα κεράκι ευλάβειας και να προσευχηθούν.

Με την ολοκλήρωση της Αγρυπνίας ευχήθηκαν όλοι να καθιερωθεί εφεξής στον ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος η τέλεση της Ιεράς Αγρυπνίας  επί τη εορτή της Αγίας  Χριστίνης  Μεγαλομάρτυρος δεδομένης και της αναγκαιότητας να διατηρηθεί η θρησκευτική μνήμη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...