Κοινωνικό ιατρείο-Φαρμακείο: Έκκληση για βοήθεια στους άμαχους της Παλαιστίνης.

 Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις στη περιοχή της Γάζας από τα ισραηλινά στρατεύματα έχουν προκαλέσει χιλιάδες θύματα. Τα περισσότερα από αυτά είναι άμαχοι & παιδιά Υπάρχει άμεση ανάγκη φαρμάκων.

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έκαμε γνωστό πώς ήδη το 30% των φαρμακευτικών αποθεμάτων έχει εξαντληθεί ενώ τα υγειονομικά υλικά έχουν εξαντληθεί σε ποσοστό 50%, την ώρα που ο αριθμός των θυμάτων πολλαπλασιάζεται καθώς οι δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού συνεχίζονται.

Τα κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ , μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου ,συντασσόμενο με την ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, ξεκινά καμπάνια ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.

Καλούμε τις συλλογικότητες και τους πολίτες της πόλης μας να στηρίξουν την προσπάθεια μας αυτή, έτσι ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές & να μετριαστεί η τραγωδία . Μέχρι ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ μπορείτε να φέρνετε στο ΚΙΦΝ, απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό κατά τις ώρες λειτουργιάς του. Υλικά που χρειάζονται άμεσα είναι: • Οροί • Γάζες • Ράμματα • Χειρουργικά γάντια • Αντιβιώσεις & Αντιφλεγμονώδη παντός είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2634 400064.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...