Κοτσανάς:” Έτοιμος να επανορθώσω αν δω βελτίωση στον τρόπο λειτουργίας της οικονομικής υπηρεσίας.

-Κοτσανάς προς εργαζόμενους:Προκαλείτε την κοινωνία με τα λεγόμενά σας – Αντιστρόφως ανάλογο το κόστος της λειτουργίας της υπηρεσίας με την παραγωγικότητα

Κατηγορηματικός φάνηκε να είναι κατά την τοποθέτησή του,ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Α.Κοτσανάς ώστε να επανορθώσει τα λεγόμενά του για τον τρόπο που λειτουργεί η οικονομική υπηρεσία.Ο κ.Κοτσανάς,ανέφερε ότι  εμμένει στη θέση ότι η οικονομική υπηρεσία δημιουργεί τεχνιέντως ληξιπρόθεσμα,κάτι που έκανε και επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής,αυξάνοντας τη δυσαρέσκεια σε πολίτες και επαγγελματίες που συναλλάσονται μ’αυτή

Ο κ. Κοτσανάς είχε αναφέρει,ότι η οικονομική υπηρεσία δημιουργεί τεχνιέντως ληξιπρόθεσμα όχι μόνο στην παρούσα δημοτική αρχή,όσο και στην προηγούμενη.Στην τοποθέτησή του βεβαίως,ο κ.Παπαγεωργίου ως προιστάμενος της υπηρεσίας αντέκρουσε τη θέση αυτή αναφέροντας λόγους για τους οποίους είχε παρατηρηθεί το γεγονός αυτό.

Σε έντονο ύφος,ο κ. Κοτσανάς φάνηκε διατεθειμένος να επανορθώσει τις δηλώσεις του αν και εφόσον στο μέλλον παρουσιαστεί βελτίωση στην εικόνα που έχει σήμερα η οικονομική υπηρεσία και η οποία είναι πρωτόγνωρη και σοκαριστική.Θα πρεπει ένα ένταλμα να εξοφλείται στις 30 ημέρες και όχι στις 90 και πλέον ημέρες που ισχύει σήμερα.

-Koτσανάς:Λέγατε αυστηρό τον Μπουλέ-Καταχράσθε την καλοσύνη του Λουκόπουλου

Η οικονομική υπηρεσία του δήμου έχει 20 υπαλλήλους και η ανάσχεση που παρατηρείται στην εξόφληση των ενταλμάτων εδράζεται από αλλού.Καλούμαστε-ανέφερε-με ένα σωρό υπερωρίες που λαμβάνουν όλοι,να παρουσιάζουμε μια τέτοια εικόνα.Η αργοπορία στην προσέλευση,η γρηγορότερη αποχώρηση,τα ψώνια που κάνετε στην αγορά εν ώρα εργασίας κι ένα σωρό άλλα,προκαλούν την κοινωνία.

Το κόστος της λειτουργίας της οικονομικής υπηρεσίας είναι αντιστρόφως ανάλογο με τα αποτελέσματα που παρουσιάζει και την εξόφληση των υποχρεώσεων στις 90 ημέρες.Λέγατε αυστυρό τον Μπουλέ και καταχράσθε την καλοσύνη του Λουκόπουλου.Αυτή είναι η αλήθεια.Αυτά λέει η κοινωνία.Σας προκαλώ ανέφερε κλείνοντας ο κ. Κοτσανάς,να ρωτήσετε τους υπαλλήλους της διεύθυνσή μου (Περιβάλλον) για τον τρόπο που λειτουργώ με ισονομία,σε ένα δύσκολο πόστο καθημερινά από το πρώι,με 18 ρομά και ανθρώπους που αμοίβονται με 17 ευρώ τη μέρα κατέληξε ο κ. Κοτσανάς.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...