Κοτσανάς: Ποτέ δεν δήλωσε ο Σπίρτζης ότι θα μειωθεί το κόμιστρο της γέφυρας-Βολές κατά Γέφυρας – Π.Τσουκαλά

-Ξεκαθάρισμα Κοτσανά στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας

Σχολιάζοντας την τελευταία επίσκεψη του Υπ.ΠΟΜΕΔΙ κ.Σπίρτζη στην περιοχή,μετά από σχετική ερώτηση του κ. Μπουλέ στο δημοτικό συμβούλιο,για φήμες που θέλουν να μειώνται τα τέλη διέλευσης της ΓΕΦΥΡΑΣ με αντάλλαγμα 20ετή επιμήκυνση της σύμβασης,ο κ.Κοτσανάς ανέφερε,ότι αυτό δεν προκύπτει από πουθενά σύμφωνα με τα όσα διατυπώθηκαν στο περιφερειακό συνέδριο Ηπείρου όπου και παραυρέθηκε ο υπουργός.

.Είναι γεγονός τόνισε ο κ. Κοτσανάς,ότι μετά την πάροδο μιας διετίας ως το 2024 τα διόδια θα περιέλθουν στον Ελληνικό δημόσιο,λαμβάνοντας οι παραχωρισιούχες εταιρείες τα χρήματα που τις αναλογούν εφ άπαξ.

Στα πλαίσια αυτά έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα γύρω από τις παρατάσεις τόσο στη γέφυρα όσο και στην Αττική οδό στις οποίες δεν πρόκειται να εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό διόδιο,με αποτέλεσμα  να μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει αυτή η προοπτική χωρίς όμως να υπάρχει κάτι δεδομένο.

-Κοτσανάς κατά Τσουκαλά (Πρ.Εμπορ,συλλ.Αντίρριου) Σύρεται σαν μαριονέττα – “Δήθεν” ο ρόλος της γέφυρας

Ο κ. Κοτσανάς ανέφερε ότι ο κ. Σπίρτζης παροτρυνόμενος απο τον κ. Κατσιφάρα,επισκέφθηκε την γέφυρα Ρίου-Αντιρριου με ομάδα ευρωβουλευτών,αδράζοντας την ευκαιρία η γέφυρα προκειμένου να δείξει το κοινωνικό της “δήθεν” πρόσωπο και σύροντας σ’αυτή τη συνάντηση και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αντιρρίου ο οποίος σαν “μαρινέττα” παίζει τον δικό του γνωστό ρόλο χωρίς να έχει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις από τα σχετικά αρμόδια όργανα

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...