Κουβέλης: Απαράδεκτη και παράνομη η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο στρατιωτικών

Κουβέλης: Απαράδεκτη και παράνομη η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο στρατιωτικών

στις φυλακές Αδριανούποληςστις φυλακές Αδριανούπολης

Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπηρετούν με ακεραιότητα το καθήκον και διαθέτουν την αποτρεπτική ικανότητα για να υπερασπιστούν στο ακέραιο τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, διαμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη του.

Οι Έλληνες πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς, πρόσθεσε.

Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι η επιθετική ρητορική του Τούρκου προέδρου στοχεύει στο να εισπράξει το εκλογικό αποτέλεσμα που επιδιώκει, ενώ χαρακτήρισε αβάσιμα και εχθρικά όλα όσα λέει η Τουρκία στην προσπάθεια της να αμφισβητήσει τη συνθήκη της Λωζάννης. Η συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τα σύνορα της χώρας, ανέφερε σχετικά, στον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon.

Περαιτέρω χαρακτήρισε απαράδεκτη και παράνομη τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο στρατιωτικών στις φυλακές Αδριανούπολης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα ήταν λάθος να προσδιορίσει το χρονικό σημείο απελευθέρωσής τους.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολιάζοντας τις προτάσεις της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά για τη διεξαγωγή εκλογών και για την αναθεώρηση του συντάγματος, διαπίστωσε «αναντιστοιχία» στις σχετικές δηλώσεις της.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/331583-Koybeles-Aparadekte-kai-paranome-e-synechizomene-kratese-ton-dyo-stratiotikon-stis-phylakes-AdrianoypolesKoybeles-Aparadekte-kai-paranome-e-synechizomene-kratese-ton-dyo-stratiotikon-stis-phylakes-Adrianoypoles ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...