Κουβέλης: Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα κατηγορηθούν για κατασκοπεία

Κουβέλης: Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα κατηγορηθούν για κατασκοπεία

Στην Ορεστιάδα θα βρεθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, συνοδεία του αρχηγού του ΓΕΣ.

Ο κ. Κουβέλης θα συναντηθεί και με τις οικογένειες των στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο οι δύο αξιωματικοί να κατηγορηθούν για κατασκοπεία. «Θέλουμε να υπάρξει επίσπευση της δίκης», είπε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η αντιπολιτευτική διάθεση και στάση δεν εξυπηρετεί τον δημόσιο βίο, με αφορμή τα περί υποβάθμισης των δύο αξιωματικών λόγω του περιστατικού.

«Οι κρίσεις και οι μετακινήσεις των δύο στελεχών έγινε πριν το περιστατικό και πρόκειται για αναβάθμιση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρέσχε τέλος στήριξη στην απόφαση του Πρωθυπουργού να μην συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Τουρκίας ή τον Πρωθυπουργό, θέτοντας το ερώτημα «φανταστείτε να μην υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/324692-Koybeles-Oi-dyo-Ellenes-stratiotikoi-den-tha-kategorethoyn-gia-kataskopeia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...