Κουμουτσάκος: Νεοφιλελεύθερη η πολιτική Τσίπρα στο θέμα του ΟΛΠ

Κουμουτσάκος: Νεοφιλελεύθερη η πολιτική Τσίπρα στο θέμα του ΟΛΠ

Κατηγορία

phpanos
Παρασκευή 08/04/2016 – 14:41

Γιώργος Κουμουτσάκος

ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενος στη σημερινή υπογραφή, από την Κυβέρνηση, της συμφωνίας με την Cosco, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, ο κύριος Τσίπρας βάζει – φαρδιά πλατιά – την υπογραφή του σε πολιτικές που ο ίδιος μετά βδελυγμίας χαρακτήριζε “νεοφιλελεύθερες”.

Ο “νεοφιλελεύθερος” λοιπόν, πρωθυπουργός της χώρας επισφραγίζει τη συμφωνία πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ στην εταιρεία COSCO.

Έχει προηγηθεί η υπογραφή παραχώρησης – από την Κυβέρνησή του – 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική εταιρεία Fraport.
Καλωσορίζουμε την καθυστερημένη προσχώρηση του στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που η κυβέρνησή του αρνείτο ακόμα και πριν από ένα μήνα (1.2.2016), όταν ο αρμόδιος Υπουργός κ. Δρίτσας δήλωνε: “Ένα είναι βέβαιο. Παρά τους ισχυρισμούς δεύτερης διαλογής, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να ξεπουλήσει το λιμάνι”.

Τώρα, η Κυβέρνηση οφείλει να επιλύσει το προφανές πρόβλημα αναντιστοιχίας των θέσεων του αρμόδιου Υπουργού με την πολιτική που, τελικά, υιοθετήθηκε».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...