Κρίσιμες «μάχες» για την πρόκριση στους ομίλους

Κρίσιμες «μάχες» για την πρόκριση στους ομίλους

  • ΠΑΟΚ-Μπενφίκα και Μπέρνλι-Ολυμπιακός με πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός δίνουν κρίσιμα παιχνίδια, για την πρόκρισή τους στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης. Αύριο, στις 22:00, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Μπενφίκα, στον αγώνα ρεβάνς των play off του Champions League. Η ισοπαλία 1-1, που πήρε στη Λισαβόνα, άνοιξε τον δρόμο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους. Για να «σφραγίσει» το εισιτήριο, πρέπει στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας, να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Την Πέμπτη, στις 21:45, στο Turf Moor, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μπέρνλι, για τα play off του Europa League.  Στον πρώτο αγώνα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», κέρδισε 3-1 κι έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση. Θέλει να μείνει αήττητος και στην Αγγλία, ενώ παίρνει το εισιτήριο, για τους ομίλους του Europa League, ακόμη κι αν χάσει με 1 γκολ διαφορά.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Μπενφίκα  και Μπέρνλι-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το λεπτό του πρώτου γκολ, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Για το αυριανό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα προσφέρονται, από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα τρία συνδυαστικά στοιχήματα:

  • Ο Πρίγιοβιτς να σκοράρει 1ος και ακριβές σκορ 2-1 και ο ΠΑΟΚ Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ο ΠΑΟΚ Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και ο ΠΑΟΚ Over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο. 
  • Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΕΡΝΛΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρία συνδυαστικά στοιχήματα, προσφέρει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και για το παιχνίδι της Πέμπτης Μπέρνλι-Ολυμπιακός:

  • Ο Χριστοδουλόπουλος να σκοράρει στον αγώνα και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1ο ημίχρονο και Over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο.
  • Ο Φορτούνης να σκοράρει 1ος και ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον αγώνα και ο Ολυμπιακός Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 2ο ημίχρονο και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, στους αγώνες ΠΑΟΚ-Μπενφίκα, Μπέρνλι-Ολυμπιακός και σε όλα τα ματς των Κυπέλλων Ευρώπης, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/340835-Krisimes-maches-gia-ten-prokrise-stoys-omiloys ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...