Κρίσιμη ημέρα για τον μπασκετικό Άρη – Στην ανακρίτρια ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγος του

Κρίσιμη ημέρα για τον μπασκετικό Άρη – Στην ανακρίτρια ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγος του

Κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή για το μέλλον του μπασκετικού Άρη. Ο Νίκος Λάσκαρης θα βρεθεί ενώπιον της 11ης ανακρίτριας, Χρυσούλας Γκούμα και θα απολογηθεί για την υπόθεση διαδικτυακής πώλησης χρυσού. Θα συνοδεύει η σύζυγος του, Τζώρτζια Ευσεβίου 

Το ζεύγος αντιμετωπίζει από κοινού κατηγορίες για αδικήματα απάτης και υπεξαίρεσης, μετα από μήνυση του Λετονού επιχειρηματία Μάικλ Σουμπότινς.

Ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του θα παρουσιαστούν με το δικηγόρο τους, Θανάση Βαρλάμη, προκειμένου να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και προθεσμία λίγων ημερών, για να προετοιμάσουν την απολογία τους. Και οι δύο αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο προφυλάκισης, αν μετα από την απολογία τους κριθούν ύποπτοι φυγής ή ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων. Ίσως και γι’ αυτό να επέλεξαν να εμφανιστούν και οι δύο στην ανακρίτρια, προκειμένου να πείσουν πως είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης και να μην εκδοθεί άμεσα σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης. 

Πέρα από το ενδεχόμενο προφυλάκισης, υπάρχει και αυτό να παραμείνουν ελεύθεροι και να τους επιβληθεί χρηματική εγγύηση ανάλογη του μεγέθους των αδικημάτων και της οικονομικής τους κατάστασης, καθώς και οι συνήθεις περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/310832-Krisime-emera-gia-ton-mpasketiko-Are-Sten-anakritria-o-Nikos-Laskares-kai-e-syzygos-toy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...