Κροίσοι με επτά γράμματα

Κροίσοι με επτά γράμματα

 

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ στην κυριολεξία ο Γιάννος Παπαντωνίου για πολλά χρόνια κορόιδευε τους δικαστές και μέσα από το πλυντήριο που είχε στήσει ξέπλενε το βρώμικο χρήμα που είχε τιγκάρει σε επτά λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες.

ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ που παραπέμπουν στη Μαφία, είχε στήσει φάμπρικα από εκατοντάδες υπολογαριασμούς για να μπορεί να κινεί με ασφάλεια τα μαύρα κεφάλαια ενώ είχε τιγκάρει τις θυρίδες με χρυσό και ασήμι.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ φορά που κλήθηκε ο Γιάννος από τους ανακριτές για ένα λογαριασμό που είχε εντοπιστεί σε ελβετική τράπεζα, είπε ότι πρόκειται για καταθέσεις του πρώην συζύγου της γυναίκας του, Σταυρούλας Κουράκου.

ΟΤΑΝ εκλήθη ο άνθρωπος από τους ανακριτές, είπε ότι είναι ένας βιοπαλαιστής και δεν του περισσεύει δεκάρα τσακιστή και αυτά που κατέθεσε ο Γιάννος είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

ΜΕΤΑ από αυτή την εξέλιξη θα έπρεπε να τον καλέσουν οι δικαστές και να τον στείλουν πακέτο στον Κορυδαλλό. Όμως ο Γιάννος εξακολουθούσε να είναι ελεύθερος και να κοροϊδεύει τη Δικαιοσύνη και να προκαλεί την κοινωνία.

ΜΕΧΡΙ που ήρθαν τα μαντάτα από την Ελβετία. Η έρευνα εντόπισε όχι έναν αλλά επτά μαύρους λογαριασμούς και εκατοντάδες υπολογαριασμούς μέσα από τους οποίους ξέπλενε το μαύρο χρήμα χωρίς να κινεί υποψίες.

ΒΡΕΘΗΚΕ μεγάλη ποσότητα από χρυσό και ασήμι καθώς και ασφαλιστήρια συμβόλαια. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο τσάρος της Οικονομίας στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη φρόντιζε για τα δικά του οικονομικά.

ΑΠΛΗΣΤΟΣ στην κυριολεξία, άνοιγε τον έναν μετά τον άλλον τους λογαριασμούς στο φορολογικό παράδεισο της Ζυρίχης. Δεν τον ενδιέφερε η χρεοκοπία της χώρας για την οποία φέρει τεράστιες ευθύνες αφού ο ίδιος είχε φροντίσει να εξασφαλίσει ζωή κροίσου για χιλιάδες χρόνια.

ΤΩΡΑ έφτασε η ώρα της κρίσης.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/343313-Kroisoi-me-epta-grammata ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...