Κυβερνητικές πηγές: Πλειοδοσία χυδαιότητας, ψεύδους και γκεμπελισμού από τη Ν.Δ. για τα έργα στην Ολυμπία και την Ιονία Οδό

odoΑπάντηση στη ΝΔ σχετικά με τα έργα στην Ολυμπία και την Ιονία Οδό δίνουν κυβερνητικές πηγές, υποστηρίζοντας ότι «η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει το θράσος να υβρίζει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ξεμπλοκάρει, επιταχύνει, και παραδίδει επιτέλους στους πολίτες υποδομές-κλειδιά για την περιφερειακή και εθνική ανάπτυξη»
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, «Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ φρόντισε να υπάρξουν αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και εκτίναξη του κόστους των έργων προς βλάβη του δημοσίου, αφού το βάλτωμα των έργων δημιούργησε για χρόνια ανυπόφορες καταστάσεις στην καθημερινότητα των πολιτών και αφού ο κύριος Σαμαράς επισφράγισε στην εξαπάτηση με εγκαίνια-οπερέτα, μεταφερόμενους εργαζόμενους και μηχανήματα, σήμερα, η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει το θράσος να υβρίζει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ξεμπλοκάρει, επιταχύνει, και παραδίδει επιτέλους στους πολίτες υποδομές-κλειδιά για την περιφερειακή και εθνική ανάπτυξη.

Η πλειοδοσία χυδαιότητας, ψεύδους και γκεμπελισμού πριν από κάθε παράδοση σημαντικού έργου», συνεχίζουν οι κυβερνητικές πηγές, «μπορεί να αποτελεί αναγκαίο όρο για μια θέση στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ αλλά δεν αφορά τους πολίτες.

Αυτοί βλέπουν πλέον καθημερινά τα ενεργά εργοτάξια, την πρόοδο και την αναβάθμιση των υποδομών της χώρας και των περιφερειών της», καταλήγουν.

The post Κυβερνητικές πηγές: Πλειοδοσία χυδαιότητας, ψεύδους και γκεμπελισμού από τη Ν.Δ. για τα έργα στην Ολυμπία και την Ιονία Οδό appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...