Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Τετάρτη και την Πέμπτη στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος, λόγω των εκδηλώσεων για την Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και την Παρασκευή κατά την ημέρα διεξαγωγής της πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με  τις  παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Η Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής παρακαλεί τους οδηγούς από την Τετάρτη 15-11-2017 έως και την Παρασκευή 17-11-2017, να αποφεύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/309705-Kyklophoriakes-rythmiseis-sten-Athena ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...