Κύπελλο ΕΠΣΝΑ: Εύκολα ο Παναιτωλικός στο Λουτρό 0-4

Με διαφορά δυναμικής ο Παναιτωλικός πέρασε εύκολα από το Λουτρό σήμερα το απόγευμα και βρίσκεται πλέον στη Γ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε φάσεις και πέτυχε 4 τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο 20’ μετά από κακή συνεννόηση αμυντικού και τερματοφύλακα ο Γεωργούσης με εύκολο πλασέ κάνει το 0-1, στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπακογιάννης με κεφαλιά έκανε το 0-2, στο 50’ φάση διαρκείας στα καρέ του Αμβρακικού, ο Μπελεβώνης με σουτ 0-3, και στο 65’, η μπάλα με κόντρες στη μικρή περιοχή του Στασινού, οι αμυντικοί δεν διώχνουν, ο Καββαδίας Αλ. εκμεταλλεύεται τη φάση σουτάρει δυνατά από το ύψος της περιοχής διαμορφώνοντας το τελικό 0-4. Η ομάδα του Αμβρακικού είχε μόνο μια καλή φάση για γκολ στην έναρξη του Β΄ ημιχρόνου στο 46΄όταν ο Σπανός έκλεψε από τους αμυντικούς σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα βρήκε την αριστερή συμβολή των δοκών του Καλαντζή.
Συνθέσεις:
Αμβρακικός Λουτρού: Στασινός, Σιαφάκας Κ., Καραούλης, Φονιάς, Παπανίκος, Νίκας, Γουρούνας, Θώδης, Σπανός, Ρόκος, Σιαφάκας Χρ.
Παναιτωλικός:Καλαντής, Πριονας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιπάρας, Μπελεβώνης, Γεωργούσης, Παπλάς, Καββαδίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...