Κύπελλο Φωκίδας: Στην επόμενη φάση οι Δωριείς

Τα συνολικά 128′ λεπτά αγώνα δεν ήταν αρκετά ώστε να αναδείξουν νικητή στον αγώνα μεταξύ του Κρισαίου Χρισσού και των Δωριέων. Το παιχνίδι στο Χρισσό ξεκίνησε με το θερμόμετρο να γράφει 31°C και από την αρχή φάνηκε πως καμία ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει. Το πρώτο ημίωρο κύλησε με δυνατά μαρκαρίσματα και παιχνίδι κέντρου μέχρι που σε ωραίο γέμισμα του Γιάννη Μπακούλα, ο αμυντικός του Χρισσού, Πέτσας Α. στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του δίνοντας το προβάδισμα στους Δωριείς. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πίεσαν και οι δύο ομάδες, οι Δωριείς με τους Καραγιάννη Αντώνη, Κωτσόπουλο Αχιλλέα και Γλωσσόπουλο Χάρη να έχουν σημαντικές ευκαιρίες να ανεβάσουν το σκορ και το Χρισσό με τους Ταμπάκη Κ. και Κοντογιώργο Δ. να βλέπουν τον τερματοφύλακα Παναγόπουλο Δημήτρη να σταματάει κάθε τους προσπάθεια.

  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κρισσαίος μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι και μόλος στο 48′ ο αλλοδαπός του  Χαβαράι, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μέσα την περιοχή των Δωριέων και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε φωτιά και ο προωθημένος Νασσόπουλος Δημήτρης πέτυχε στο 69′ το 1-2 συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να έχει σκοράρει άλλες δύο φορές σε αυτό το γήπεδο. Καθώς το παιχνίδι ήταν νοκ άουτ οι παίκτες του Κρισσαίου πίεζαν αλλά ο νεαρός και διακριθείς των Δωριέων Δημητρόπυολος Βασίλης αναχαίτιζε όλες τις προσπάθειες των αντιπάλων. Στο 80′ και ενώ όλα δείχνουν πως το γκολ είναι κοντά για τους Δωριείς, ο Κάτσενος Γιάννης που είχε περάσει ως αλλαγή, δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και πέτυχε αυτογκόλ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

   Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα όπως και η παράταση πέρασαν με πολλή ένταση και χωρίς κλασσικές ευκαιρίες, χωρίς να λείπουν και τα μικροεπεισόδια μεταξύ των παικτών με τον διαιτητή να δείχνει την κίτρινη κάρτα σε συνολικά έντεκα ποδοσφαιριστές. Ξεκινώντας εύστοχα, την διαδικασία των πέναλτι οι Καραγιάννης Αντώνης, Δημητρόπουλος Βασίλης και Γλωσσόπουλος Χάρης ήρθε η σειρά του Ευθιμιόπουλου Γιώργου ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Αμέσως όμως ο εξαιρετικός σε αυτό το παιχνίδι τερματοφύλακας των Δωριέων Παναγόπυλος Δημήτρης, απέκρουσε το επόμενο πέναλτι του Κρισσαίου και ανέλαβε την εκτέλεση του τελευταίου ευστοχώντας δίνοντας και μία ακόμη ευκαιρία στην ομάδα του. Ρώσικη ρουλέτα και δεύτερη συνεχόμενη απόκρουση του Παναγόπουλου και τον Καραγιάννη Βασίλη να πετυχαίνει το τελευταίο γκολ χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

   Επόμενη φάση του κυπέλλου τον Ιανουάριο με τρεις ομάδες να εκπροσωπούν την Δωρίδα, μαζί με Ευπάλιο που επικράτησε 3-2 του Αμφισσαϊκού και την Γλυφάδα.

Σύνθεση: Παναγόπουλος Δημήτρης,  Θανασιός Γιώργος, Νασόπουλος Δημήτρης, Πέττας Αντώνης (51’Κάτσενος Γιάννης), Βλαχογιάννης Βασίλης, Δημητρόπουλος Βασίλης, Κωτσόπουλος Αχιλλέας (74’Κατσίκας Δημήτρης), Μπακούλας Γιάννης (105′ Καραγιάννης Βασίλης), Ευθιμιόπουλος Γιώργος, Καραγιάννης Αντώνης, Γλωσσόπουλος Χάρης

Αποστολή: Ασημακόπουλος Σπύρος, Αλετράς Αλέξανδρος, Κατσάμπας Βασίλης, Δανιάς Τάσος

Προπονητής: Κουβέλης Κώστας

http://dorieis.gr/?page_id=77



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...