Κύπρια κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή ανήρτησε «εκδικητικό πορνό» στο Facebook

Δευτέρα 30/05/2016 – 19:07Σε μπελάδες μπήκε μία, κυπριακής καταγωγής, Βρετανή η οποία δύσκολα θα γλιτώσει την ποινή φυλάκισης.
Η Αιμιλία Μάρκου, 40 ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ομολόγησε σήμερα στο δικαστήριο ότι δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο είχε τραβήξει με τον πρώην της τον καιρό που διατηρούσαν σχέση, με σκοπό να τον εκδικηθεί μετά τον επεισοδιακό τους χωρισμό.
Η Μάρκου, η οποία δικάζεται για την ανάρτηση του λεγόμενου «εκδικητικού πορνό» (όπως έχει επικρατήσει να λέγεται το οπτικό υλικό σεξουαλικού περιεχομένου που δημοσιεύεται για λόγους εκδίκησης) είχε κρατήσει το βίντεο που την έδειχνε να κάνει έρωτα με τον πρώην φίλο της, παρότι εκείνος της είχε ζητήσει να το διαγράψει μετά τον χωρισμό τους.
Στη συνέχεια, μαζί με μία φίλη της, την επίσης 40χρονη Σάρα Μακ Κένα, δημιούργησαν ψεύτικους λογαριασμούς μέσω των οποίων κοινοποίησαν το «καυτό βίντεο» και φωτογραφικά στιγμιότυπα από αυτό, φροντίζοντας να καλύψουν το δικό πρόσωπο της Μάρκου αλλά αφήνοντας να φαίνεται ξεκάθαρα εκείνο του φίλου της, ο οποίος τυγχάνει μάλιστα να είναι γνωστός ηθοποιός μίας βρετανικής σαπουνόπερας.
Σκοπός αυτών των ενεργειών, όπως παραδέχτηκαν στο δικαστήριο, ήταν να εξευτελίσουν τον άνδρα, πλήττοντας ενδεχομένως και την καριέρα του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...