Κ 20: Νίκησε την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, βασικός ο Βρουσάι

Με γκολ του Ανδρούτσου μόλις στο 4ο λεπτό ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στα Σπάτα και συνεχίζει να καλπάζει στο πρωτάθλημα Κ20 έχοντας 17 νίκες, 2 ισοπαλίες και 53 βαθμούς, ενώ η «Ένωση» έμεινε στους 29.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσέλιο και Κυριαζή, αλλά το έργο τους έγινε πιο δύσκολο στο 76’, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γαλανόπουλος για φάουλ που όμως έκανε άλλος παίκτης, συγκεκριμένα ο Σβάρνας.

Ο προπονητής των νικητών, Βασίλης Βούζας, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και για τις δυο ομάδες. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και ατομικά και ομαδικά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη στο Πρωτάθλημα».

Οι συνθέσεις των ομάδων:
AEK: Ντούνης, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Λίτσι (67′ Καρβουνίδης) Αντωνίου, Τσέλιος, Τζάθας (60′ Βλαχομήτρος) Πατίτσας (46′ Κυριαζής)
Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (60′ Μεγαρίτης) Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας (82′ Λάμπρου) Ανδρούτσος (76′ Κιρτζιαλίδης) Λάτσι, Βρούσαι.

Πηγη sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...