Λίγο πριν την Φλόγα…

Λίγο πριν την Φλόγα…

Μια φωτογραφία από τις πρόβες για την τελετή Αφής της Φλόγας στο  Ηραίον Ολυμπίας ή αλλιώς στο ναό της Ήρας στην Ολυμπία στον ιερό χώρο της Άλτεως ξεχώρισε ο βρετανικός Independent στην ιστοσελίδα του.

Αύριο, Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 12.00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με τις ακτίνες του ηλίου, και η Πρωθιέρεια θα παραδώσει την Ολυμπιακή Φλόγα στον Απόστολο Αγγέλη- αθλητής των δρόμων αντοχής και του διάθλου, πρωταθλητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και βαλκανιονίκης- για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα.

Την τελετή της Αφής θα παρακολουθήσουν  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας Νακ Γιον Λι, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και μέλη της Ελληνικής Επιτροπής.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει συνολικά επί ελληνικού εδάφους 2.129 χλμ. Στην λαμπαδηδρομία θα πάρουν μέρος 505 λαμπαδηδρόμοι και θα διεξαχθούν 36 τελετές υποδοχής σε 20 πόλεις,  όπως Ιωάννινα, Άρτα, Μεσολόγγι, Αντίρριο και Ναύπακτο

Στις 30 Οκτωβρίου θα καταλήξει στις στην Ακρόπολη. Η τελετή παράδοσης της φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Πιονγκ Τσανγκ 2018» θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 31 Οκτωβρίου, για να ταξιδέψει για τη Νότια Κορέα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από 9 ως 25 Φεβρουαρίου 2018.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/306651-Ligo-prin-ten-PHloga ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...