Λεμονής: «Να είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας επιστρέφοντας στα αποδυτήρια χαρούμενοι»

Λεμονής: «Να είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας επιστρέφοντας στα αποδυτήρια χαρούμενοι»

Να πατά «γερά στη γη» εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης Γιουβέντους – Ολυμπιακός την Τετάρτη για το Champions League.

Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στο ΟΣΦΠ για 4η φορά να θέτει ως πρώτο στόχο μια εμφάνιση που θα ικανοποιήσει άπαντες στον σύλλογο και από ‘κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου για το Γιουβέντους – Ολυμπιακός:
«Ήρθαμε με στόχο να μπούμε αύριο μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια και να είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, λειτουργώ πάντα με το ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε και είμαστε ρεαλιστές. Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολος ο όμιλος. Πρέπει να απολαύσουμε το ότι είμαστε εδώ και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Για μένα όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Χθες μόλις έκανα την πρώτη μου προπόνηση και η σημερινή θα είναι η δεύτερη».
 

Προτό: «Το 200% για το αποτέλεσμα»
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει ότι μπορεί και ακόμη παραπέρα ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους το οποίο θα σημάνει και την… αντεπίθεσή του σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο, σύμφωνα με τον Σίλβιο Προτό.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σίλβιο Προτό στη συνέντευξη Τύπου για το Γιουβέντους – Ολυμπιακός: «Θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε με την καρδιά μας. Θα δώσουμε το 200% για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς για μένα καθώς όλη η οικογένειά μου είναι Ιταλοί, ο πατέρας μου είναι από τη Σικελία και μετακόμισε στο Βέλγιο μαζί με τον δικό του πατέρα όταν ήταν μικρός. Σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί το ματς αυτό σημαίνει την επιστροφή μου στους μεγάλους αγώνες τη στιγμή που παραλίγο να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είχαν έναν σοβαρό τραυματισμό, οπότε το να έχω τώρα την ευκαιρία να παίξω σε έναν θαυμάσιο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, με σπουδαίος φιλάθλους, είναι κάτι το ξεχωριστό. Θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το ματς για τον κόσμο αλλά και για μένα προσωπικά».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/302880-Lemones-Na-eimaste-eycharistemenoi-me-ten-eikona-mas-epistrephontas-sta-apodyteria-charoymenoi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...