Μάνταλος: «Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Μάνταλος: «Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Ως επιστέγασμα της δυναμικής επιστροφής της ΑΕΚ παρουσίασε τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League ο Πέτρος Μάνταλος. 

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της «Ένωσης» μιλώντας στην κάμερα της UEFA σημείωσε ότι ο σύλλογος βρίσκεται ξανά εκεί που ανήκει και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα αποδειχθεί… μπελάς για τις αντιπάλους του στη διοργάνωση. 

«Η ομάδα ξεπέρασε μεγάλα προβλήματα και κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση. Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει και εκεί που αξίζει να βρίσκεται, παίζοντας στην Ευρώπη. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και όλα έχουν εντελώς αλλάξει. Πιστεύω ότι η πορεία μας θα συνεχιστεί κατά τον ίδιο τρόπο. 

Κόντρα στη Σέλτικ και στη Βίντι κάναμε τέσσερα καλά ματς και εκτιμώ ότι αξίζαμε την πρόκριση στους ομίλους. Ως προς το κλειδί της επιτυχίας στη δική μας ομάδα δεν υπάρχει κάποιος ατομικά που αποτελεί το κλειδί. Η δύναμή μας είναι το σύνολο. Κάθε ομάδα που θα μας αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων θα εντυπωσιασθεί από τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τους προκαλέσει έκπληξη και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί μας στα τρία εντός έδρας ματς. 

Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε από το κάθε ματς. Για πολλούς παίκτες θα είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε όμιλο Champions League. Το πρώτο είναι να το ευχαριστηθούμε. Μετά θα δούμε το πώς θα σταθούμε σε κάθε ματς, πόσους βαθμούς θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό για το τι καταφέραμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για τα συναισθήματά του, όταν σκόραρε με πέναλτι κόντρα στη Βίντι στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, σημείωσε: «Ένιωσα υπέροχα γιατί όλοι καταλαβαίναμε ότι εκείνη τη στιγμή κάναμε ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο. Το είχαμε πολλά χρόνια στο μυαλό μας κάποια στιγμή να καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και όταν ευστόχησα στο πέναλτι ένιωσα όπως οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας, ένιωσα χαρά και ικανοποίηση που επιτυγχάνουμε ένα ακόμα όνειρό μας».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/341429-Mantalos-E-AEK-epestrepse-ekei-poy-anekei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...