Μήνυση Κουμουτσάκου στον άνδρα που τον σακάτεψε με μπουνιές στο πρόσωπο

Μήνυση Κουμουτσάκου στον άνδρα που τον σακάτεψε με μπουνιές στο πρόσωπο

– Ο Γιώργος Κουμουτσάκος προσπαθούσε να προστατευτεί πίσω από τους άντρες των ΜΑΤ
– Η αστυνομία παρατηρούσε να ξυλοκοπούν άγρια τον γαλάζιο βουλευτή και δεν αντιδρούσαν


– Ένας άντρας με καπέλο και μαύρη φόρμα, δίπλα σε αστυνομικό, έριξε μπουνιά στον Γ. Κουμουτσάκο
– Εκείνη τη στιγμή ο βουλευτής. Μ. Βαρβιτσιώτης γλίτωσε από τύχη να πέσει κι αυτός θύμα ξυλοφαρμού
– Η αστυνομία εξετάζει πέντε πούλμαν από το Μενίδι με μέλη της Χρυσής Αυγής
– Ο Γ. Κουμουτσάκος προσανατολίζεται να υποβάλλει μήνυση για τον άγριο ξυλοδαρμό του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα, καθώς πλήθος ακραίων στοιχείων έπεσαν πάνω του, χτυπώντας τον αλύπητα.

Ένας από αυτούς τους άντρες, ένας νεαρός με μαύρο καπέλο και μαύρη φόρμα, τον πλησίασε και παρουσία αστυνομικού, έριξε μία γροθιά στο πρόσωπο του Γιώργου Κουμουτσάκο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο και να εκσφεδονιστούν τα γυαλιά του.

Αυτός ο άντρας όπως φαίνεται από τα πλάνα, βγήκε από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής, ενώ λίγο πιο μπροστά του βρίσκονταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

 

Βγήκε λοιπόν από το πλήθος με τα μαύρα ρούχα και μαζί με όλους τους άλλους, πετούσαν μπουκάλια, πέτρες και ξύλα κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος προσπαθούσε να προστατευτεί.

Μάταια όμως καθώς ο κ. Κουμουτσάκος δεν μπορούσε να βρει προστασία από την αστυνομία που απλά παρατηρούσε, γράφει το newsit.gr  Έτσι με την ανοχή της αστυνομίας, ο νεαρός μαυροφορεμένος άντρας πλησίασε τον βουλευτή και τον χτύπησε στο πρόσωπο με πρωτοφανή μανία.

Ακόμα και τότε όμως δεν σταμάτησαν να χτυπούν με μανία τον κ. Κουμουτσάκο, τον οποίο συνέχιζαν να κλωτσούν.

Και λίγο αργότερα όμως, όταν ο κ. Κουμουτσάκος υποτίθεται πως είχε βρει προστασία πίσω από τους άντρες των ΜΑΤ, τα ακραία στοιχεία τον κυνηγούσαν και του έσκιζαν τα ρούχα.

Την ίδια ώρα έφτασε στη Βουλή και ο γαλάζιος βουλευτής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έγινε αντιληπτός από τα συγκεκριμένα φασιστικά στοιχεία και εκείνος κατάφερε να εισέλθει στη Βουλή και να γλιτώσει από το μένος τους.

Πάντως, ο κ. Κουμουτσάκος με αίματα στο πρόσωπο και με σκισμένα ρούχα μπήκε στη Βουλή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία εισήλθε στην Ολομέλεια και κατονόμασε τη Χρυσή Αυγή πως βρίσκεται πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...