Μαθητές από την Ναύπακτο στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (ΦΩΤΟ)

ӕ͔́ǓʼnӠԏՠQ׉ŐɓʏЏՠɅљ͕̏ՠ ̅ ԇ͠Ջŕԇ ӕщƁ ϋՌЉ`ԅˉÉّɄϕ, ә́ ŋˇ͙͠БϓʏЙ͠, όϓЏ̈́Ɂ ʙ֙͠, ́͏ ʏ͓ϋ`(Ջŕԇ ͮĩ -ԏ͠Бœ• ԇӠ̏˄BɁӠ-ӕ͔́ǓǠ̅ ̅ 17 ֏ɔǔœ ʁɠŐɄϓǠ֏ɔǔɊϕ ŐɄόTϓ ʁɠӕ͔́ǓǠ̅ 60 ЁɄɁ Ṍ͓ɏՠʁɠ˕ʅɏՠԙ͠ŊЁɄŕԇщٍ Ё͏ՠPϠԇ́͠ՐJԏ ---ӔǠ֙ԏ ԏ ӗϋʼnϠPϠ́ՐJԏ)- ֙ԏ בǓԏӠ̐ύǓ

Πάνω από σαράντα μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου από την Ναύπακτο επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου, Καθηγητές και τον προϊστάμενο του ι. ν. Αγίου Νικολάου Αντιρρίου Αρχιμανδρίτη Πολύκαρπο Θεοφάνη, καθηγητή Θεολογίας στο σχολείο, ταξίδεψαν στην Αθήνα, για να επισκεφθούν τον Αρχιεπίσκοπο και να συνομιλήσουν μαζί του.

Τα παιδιά με αφορμή το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί ο Αρχιεπίσκοπος και η εκκλησία της Ελλάδος γενικότερα εξέφρασαν την επιθυμία να συναντήσουν τον Αρχιεπίσκοπο και να μιλήσουν μαζί του για καίρια ζητήματα που τα απασχολούν.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και ενδιαφέρθηκε να μάθει για τα μελλοντικά τους σχέδια και τις προσδοκίες τους.

Ευχήθηκε σε όλους καλή σταδιοδρομία με δύναμη και κουράγιο, τους κάλεσε να μελετούν και να είναι επιμελείς, ενώ ανέπτυξε και διάφορες θέσεις σε ζητήματα που απασχολούσαν τους μαθητές.

ieronimos nafpaktos 1

ieronimos nafpaktos 1

ieronimos nafpaktos 1

ieronimos nafpaktos 1

ieronimos nafpaktos 1

ieronimos nafpaktos 1

ieronimos nafpaktos 1

https://www.nafpaktianews.gr/%CE%9D%CE%91%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%9F%CE%A3-%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B8/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...